Zabava

[ Izvor: Mediji ]

15. 06. 2024. 15:05 0

Ana Kokić otkrila čime bi se bavila kad bi napustila muziku

Pevačica Ana Kokić već godinama gradi uspešnu muzičku karijeru.

Ona je više od jedne decenije deo naše muzičke scene, a svoju privatnost čuva daleko od očiju javnosti.

Sada se Ana Kokić osvrnula na muziku koju stvara, ali i druge profesije kojima bi mogla da se bavi jednog dana ukoliko reši da završi muzičku karijeru.

- Odmalena sam bila takvo dete, volela sam da pevam, plešem, stanem ispred ogledala i imitiram Majkla Džeksona, grupu Magazin i Lepu Brenu. Kasnije sam završila Muzičku školu, upisala klavir i sve je išlo u tom smeru. Upisala sam srednju Meteorološku školu čisto da mi bude zanimljivo, ali ja sam znala da se time nikad neću baviti. Ali opet, nikad ne reci nikad, možda jednog dana odlučim da se ne bavim pevanjem, pa odem u Hidrometeorološki zavod - rekla je Ana Kokić za Blic.

Iako je javna ličnost, Ana Kokić je otkrila i svoju drugu stranu i bez ustezanja priznala koje navike bi volela da iskoreni.

- Volela bih da imam malo bolji osećaj za vreme, pošto kasnim (smeh). Uvek sebi dam vremena i onda u minut do 12 shvatim da ne stižem, da mi je trebalo više vremena. Ili dam sebi vremena, a onda se pocepa haljina ili se ne našminkam dobro. Volela bih da prestanem da jedem slatkiše, pošto ih prosto obožavam, ali zavisnost od šećera je najgora zavisnost koja postoji - ispričala je Ana Kokić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


EXPOnat

Zoran Živković [27.09.2024.]




Video dana

Pet frendli

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati