Zabava

Direktno.rs

25. 05. 2024. 14:57 1

Britni Spirs potpuno gola u plićaku - pevačica sve više šokira (VIDEO)

Prevačica Britni Spirs i dalje puni novinske stupce skandaloznim ponašanjem.

Sve češće se govori da je pevačica Britni Spirs trebalo da ostane pod starateljstvom zbog straha za svoje mentalno zdravlje.

Iako je njen otac Džejmi Spirs nesumnjivo bio oštar u prvobitnom dogovoru, ljudi bliski pevačici rekli su da britni ima ozbiljne mentalne probleme, pisali su svetski mediji. 

Gola ponovo

Bivša pop princeza osvanula je kao da je rođena u plićaku i gola se brčkala na peščanoj plaži, pokazujući golu zadnjicu.

GOLU BRITNI POGLEDAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

- Pozdravi moje d**e - napisala je u opisu snimka objavljenog na Instagramu, na kome nosi samo naočare za sunce.

Skandali

Podsećamo, pevačica je nedavno zabrinula sve nakon što su isplivali njeni šokantni snimci u javnost. Pevačica je iz legendarnog hotela izašla bosa, noseći jastuk i umotana u ćebe. Mediji su objavili da se posvađala sa svojim dečkom Polom Ričardom Solizom zbog čega je pozvana Hitna pomoć.

Podsećanja radi, Soliz ima dugu kriminalnu istoriju koja uključuje optužbe za remećenje mira, ugrožavanje deteta, vožnju bez vozačke dozvole, a pre četiri godine uhapšen je zbog posedovanja vatrenog oružja i nedozvoljenog držanja municije. Soliz je osuđen na dve godine uslovno i odležao je 90 dana u zatvoru.

Britnino 13-godišnje starateljstvo prekinuto je u novembru 2021. nakon negodovanja javnosti zbog njenog tretmana. Izvor, koji je upoznat sa sudskim slučajem i onlajn kampanjom #FreeBritney, rekao je da je priča o zatvaranju Britni bez dobrog razloga uvek bila lažna i da njen otac to nije radio samo iz zlobe i profita.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Revizionista

Zoran Živković [18.09.2024.]

Video dana

Supermen poza

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati