Zabava

Milan Zarić

07. 10. 2019. 20:18 0

Aleksandra Kovač otvorila dušu: Borila sam se sa mržnjom društva

Aleksandra Kovač je, bez ikakve dileme, jedna od najboljih naših pop pevačica. Na sceni traje već 30 godina, što je podatak vredan divljenja, a tom prilikom je detalje iz karijere podelila sa pratiocima na društvenim mrežama.

Oglasila se Aleksandra na Instagramu, te je tom prilikom stavila akcenat na nekoliko važnih stvari. Ono čime se najviše ponosi jeste činjenica da se u prethodne tri decenije bavila isključivo muzikom.

- Ove godine slavim 30 godina profesionalnog bavljenja muzikom. I što je još važnije, 30 godina živim samo od muzike i nikada se nisam bavila nijednim drugim poslom. Prvi novac sam zaradila u 17. godini, pevajući pratece vokale Erolu Braunu na njegovoj turneji po Velikoj Britaniji - započela je Aleksandra Kovač svoje obraćanje pratiocima.

 

Istakla je da je ponosna na činjenicu što nije imala nikakvu pomoć sa strane dok je gradila svoj put.

- Pored svega ostalog, danas sam i diplomirani muzički pedagog i magistar nauke iz oblasti filmske kompozicije. Svoj put sam gradila sama, mukotrpnim radom, ogromnim entuzijazmom, upornošću koja zna da me uplaši, stalnim usavršavanjem i nadgradnjom znanja, prilagođavanjem novim stremljenjima i idejama u muzici, novom vremenu. Morala sam da se borim sa ogromnom količinom predrasuda, mržnje, ljubomore i pakosti društva u kome je nezamislivo da jedna žena može sama da izgradi svoj uspeh.

 

Za kraj je "poentirala":

- Imam poštovanje kolega kompozitora, svetska i domaća priznanja, ljude koji vole moju muziku i podržavaju moj rad i saradnike sa kojima je uživanje raditi. Živim i radim u svojoj zemlji - istakla je Aleksanmdra Kovač.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Dugo putovanje u EU

Zoran Živković [16.10.2024.]




Video dana

Sitna nezgodacija

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati