Slobodno vreme

Direktno.rs

31. 07. 2021. 21:09 46

Grenel i Mali zagrljeni i potpuno mokri (VIDEO)

Ministar finansija Siniša Mali sinoć je rešio da sebi da malo oduška od teških obaveza i ekonomske situacije u zemlji, te je izašao u provod sa američkim diplomatom i bivšim specijalnim izaslanikom za Kosovo, Ričardom Grenelom.

Jedan od najbližih saradnika bivšeg predsednika SAD Donalda Trampa rešio je da poseti prestonicu Srbije, a vodič kroz grad mu je bio upravo srpski ministar Mali koji ga je odveo u klub  Lafajet, poznat po kabare predstavama.

Sudeći po fotografijama i snimcima koje je Grenel objavio na Instagramu, Siniša je napravio odličan izbor jer su njih dvojica pozirali zagrljeni i potpuno mokri.

Pošto Grenel u Beograd nije došao u zvaničnu posetu, postavlja se pitanje međutim, da li je došao samo da bi video starog druga Sinišu ili su raspravljali i o nekim, za našu zemlju bitnim, temama.

Grenel je, inače, srpskoj javnosti postao naročito poznat nakon potpisivanja Vašingtonskog sporazuma između Kosova i Srbije, koji se od samog potpisivanja nalazi u konstatnom ćorsokaku. 

Bivši specijalni izaslanik za Kosovo je tada demantovao predsednika Vučića koji je rekao da su Srbija i Kosovo potpisali bilateralne sporazume sa SAD o normalizaciji ekonomskih odnosa Beograda i Prištine.

- Ne bih nikad pokušao da pojasnim šta Vučić govori kada govori srpskim novinarima. Oni su potpisali ugovor da će sarađivati. Nisu potpisali ugovor sa SAD, mi nismo potpisnik - kazao je tada Grenel.

 

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 46

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Nisam spavao!

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati