Poznati

Direktno.rs

12. 11. 2020. 22:11 1

Šinejd O'Konor ide na rehabilitaciju: "Iza mene je šest traumatičnih godina"

Irska pevačica Šinejd O'Konor objavila je na Tviteru da će uskoro otići na rehabilitaciju kako bi se izlečila od zavisnosti.

Kultna pevačica, najpoznatija po hitu "Nothing Compares 2 U" iz 1990. godine odložila je turneju zakazanu za sledeću godinu jer će uskoro pristupiti jednogodišnjem programu za odvikavanje i rehabilitaciju.

Ona je o tome poštovaoce svoje muzike obavestila na Tviteru.- Imala sam šest vrlo traumatičnih godina i sve je kulminiralo ove godine, ali sada započinje oporavak - napisala je pevačica koja se godinama bori s mentalnim problemima.

Kroz sledećih nekoliko tvitova, navela je i da je ove godine izgubila voljenu osobu, zbog čega je "nakratko postala zavisna o drogi koja nije trava".Gremijem nagrađena umetnica dodala je i da je zavisna od marihuane već 34 godine i da je odrastala uz puno traume i zlostavljanja.

O'Konor već godinama otvoreno govori o svojim borbama s mentalnim zdravljem pa je 2017. godine u emisiji "Dr. Phil" otkrila da je u jednoj godini pokušala da se ubije osam puta te da je majka svakodnevno tukla.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati