Zabava

Direktno.rs

01. 04. 2024. 14:52 1

Izbori u Turskoj i 1.000 evra za izjavu Nade Topčagić (VIDEO)

Popularna folk pevačica Nada Topčagić ubuduće će naplaćivati izjave medijima, jer kako je rekao njen suprug Zlatko Đorđević tabloidi svašta izmišljaju i nakon proslave pobede opozicije na lokalnim izborima u velikim gradovima u Turskoj, stvar se menja.

Zlatan Ibrahimović Nadinoj pesmi "Jutro je" podario je svetsku slavu na "San Remu 2021", te se ovaj hit i sinoć orio ulicama Istanbula posle pobede opozicije. Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan priznao je u nedelju istorijsku pobedu opozicije na lokalnim izborima, a građani koji ga ne podržavaju organizovali su slavlje u više delova Turske.

Tako se Istanbulom orilo "Kad te nema bolje da se nisam ni probudila", igralo se kolo, ali i vijorila zastava SFRJ, Turske i BiH. Pretpostavlja se da su snimci napravljeni u takozvanoj istanbulskoj Balkanskoj mahali u kojoj, kako je ranije pisao BBC, živi oko 200.000 ljudi, od čega su 60 odsto Bošnjaci, a 20 odsto Makedonci.

Tim povodom novinari Telegraf.rs su pozvali Nadu Topčagić, koja je nedavno izašla iz bolnice, kako bi prokomentarisala da li je ispratila snimke veselja iz Istanbula. Javio se njen muž Zlatko Đorđević, koji je poručio sledeće:

- Ima jedna stvar. Honorar za bilo kakav komentar je 1.000 evra. Pare se šalju na naš račun, koje zatim prebacujemo u fond Novaka Đokovića. Više neću nikome da dajem intervjue zato što izmišljate svašta. Svaki sledeći Nadin intervju košta 100.000 dinara. Te pare se prebacuju kod Novaka Đokovića, za decu sa kojima on radi. Samo pod tim uslovom će od sada pričati za novine - rekao je Zlatko za Telegraf.rs.

Podsetimo, Ekrem Imamoglu odneo je pobedu na izborima za gradonačelnika u najvećem gradu u Turskoj. Turska opoziciona Republikanska narodna partija (CHP) osvojila je 37,32 % glasova na lokalnim izborima u Turskoj, dok je vladajuća Partija pravde i razvoja (AK) predsednika Redžepa Tajipa Erdogana osvojila 35,78 odsto glasova, pokazuju nezvanični rezultati na osnovu 90 odsto prebrojanih glasova, prenosi agencija "Anadolija".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Tuđa ruka svrab ne češe

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati