Zabava

Direktno.rs

12. 03. 2024. 05:49 0

Proslavila "Magazin": Gde je danas?

Ljiljana Nikolovska je pevačica čuvene grupe Magazin koja je osamdesetih godina otpevala najveće hitove poput "Tri sam ti zime šaptala ime", "Put putujem", "Kokolo"… U to vreme, bila je jedna od popularnijih pevačica u regionu, te je sa njom bila opčinjena cela Jugoslavija.

Iako se u hrvatskim medijima retko može videti, Nikolovska je aktivna na društvenim mrežama, pa se može videti kako danas izgleda.

Ljiljana je postala deo sastava Magazina 1983. godine, kada je imala 19 godina i ostala u bendu do 1990. U Tom periodu Magazin je postala jedna od najpopularnijih grupa na prostoru bivše Jugoslavije.

Nikolovska se pak 1990. godine preselila u SAD, a od 1995. do danas sa suprugom živi u San Pedru.

Ljiljana je i u Americi nastavila da se bavi muzikom, a jednog prilikom je za hrvatske medije otkrila da je bila spremna i da se vrati kući.

- Čak i kad sam otišla, meni su prve tri godine koferi bili spakovani, spremna da se vratim kući, međutim, sticajem okolnosti srela sam bend koji mi se sviđa, srela sam svoga supruga, postala sam i mama tamo - rekla je ona tada.

Pevačica kaže kako Magazin ne pamti kao fenomen. Seća se da su konstantno putovali, te su imali po dva do čak četiri koncerta dnevno, ponekad i u dva različita grada u istom danu.

Ljiljana Nikolovska je rođena u Splitu 24. avgusta 1964. godine, a poreklom je iz Makedonije. Mlada je ušla u Magazin i s grupom snimila sedam uspešnih albuma, a pojavljivala se i na mnogim kompilacijama.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati