Film i TV

Direktno.rs

18. 07. 2020. 22:00 0

Od holivudskog zavodnika do pijanca kojem se smeju

Dejvid Haselhof je američki glumac, pevač i producent, a popularnost je stekao 80-ih ulogom u televizijskoj seriji "Knight Rider" i 90-ih u popularnom serijalu "Baywatch".

1984. se oženio sa Katarinom Hikland s kojom je bio u braku do 1989. kada se venčao s Pamelom Bah s kojom ima dve kćerke. Ipak, razveli su se 2006. godine, da bi se glumac pre dve godine u Italiji vjenčao s 27 godina mlađom Hejli Roberts.

Pored neuspelih brakova, glumac je nažalost poznat i po svojoj zavisnosti o alkoholu koja je postala toliko kritična da su mnogi mislili da će ga koštati života. Čak je pet puta završio u bolnici zbog predoziranja alkoholom, a teško je uopšte izbrojati koliko je neugodnih scena izveo dok je bio u alkoholisanom stanju.

Na žurci povodom 50. rođendana Sajmona Kauela je u hotelu urinirao na čak dva dušeka i bio izrazito nepristojan prema osoblju.

- Bio je iznimno nasilan, vikao je na sve. Bili smo u šoku. Nikada ne biste rekli da je velika glumačka zvezda, već običan pijanac - rekla je tada jedna od gošća hotela.

U to vreme je jedan doktor javno rekao kako mora prestati da pije jer će ga alkohol koštati života. Dodao je da neko ko ga leči mora da pronađe psihološki uzrok koji glumca navodi na takvo ponašanje, poput depresija, anksioznost ili prošle traume koje ga i danas navode na preterano konzumiranje alkohola.

Neko je vreme društvenim mrežama kružio snimak gde ga je ćerka Tejlor En snimala pijanog kako se "bori" s hamburgerom u jednom hotelu u Las Vegasu. Nije tajna da glumac ne stari ni prilično dobro, nego da se podvrgnuo i plastičnim operacijama zbog je često na meti podsmeha.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati