Zabava

[ Izvor: Mediji ]

08. 04. 2024. 14:04 0

Marko iz "Tajni vinove loze" čeka prvo dete: "Desilo se"

Glumac Marko Vasiljević, koji je postao zvezda serije "Tajne vinove loze" u ulozi Marka Smiljanića, čeka prvo dete sa izabranicom Tamarom Trifunović.

 - Kada sam se u seriji oženio i dobio ćerku, već sam znao da ću zaprositi Tamaru i šalio sam se kako sam to sebi prizvao. Bilo mi je fascinantno kad sam na setu u rukama držao bebu, osećaj je zaista bio neverovatan. Nakon samo dva meseca stigla je vest da ću, poput lika kojeg tumačim, postati otac. Sve se savršeno poklopilo - smatra Marko i dodaje:

- Nismo planirali bebu, desila se iz ljubavi, što je po meni najbitnija stvar. Znam mnogo parova koji strepe, idu na vantelesnu oplodnju i onog trenutka kad odustanu, prirodnim putem dobiju potomstvo. Zanimljivo je da i moj pet godina mladi brat Nikola takođe čeka sina, razlika između naše dece biće samo desetak dana.

Marko i Tamara su zajedno tri godine. Upoznali su se na rođendanu glumice Jane Milosa-vljević, na koji su zvezdu TV serija "Ubice mog oca" i "Tajne vinove loze" naterali da ode.

- U tom periodu nisam bio raspoložen za izlaske i druženje, ali su me ipak ubedili da se pojavim. Kad sam stigao, tamo je bilo petnaest muškaraca i nijedna žena. Uskoro je ušla Tamara i pogledi su nam se susreli, bio je to filmski moment. To veče sam se bas trudio da je osvojim i sutradan sam je pozvao da izađemo. Na tom sastanku, iako sam obično ja taj koji priča, prepustio sam njoj inicijativu i slušao je puna tri sata. Bila mi je simpatična sve vreme i znao sam da je ona prava soba za mene - kaže glumac.

On je istakao da bi voleo da prisustvuje porođaju supruge.

- Nisam siguran kako to funkcioniše kod nas, ali veoma bih voleo da Tamari budem podrška u porodilištu. Ne znam kakav ću biti glumac, ali mislim da ću najveći uspeh postići ako postanem dobar sin, suprug i otac, sve drugo mi je manje važno - zaključio je on za "Gloriju".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Tuđa ruka svrab ne češe

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati