Svet

[ Izvor: Mediji ]

02. 10. 2024. 20:07 0

Ubio direktora zbog otkaza, u pucnjavi ranjen Srbin

U pucnjavi u jordanskom gradu Akaba ubijen jedan Britanac, a ranjeni srpski državljanin i jedan Jordanac.

Kako je saopštoila policija maskirani muškarac upao je u ponedeljak u jednu fabriku i zapucao iz kalašnjikova. Tom prilikom upucao je direktora fabrike, koji je ubrzo preminuo od zadobijenih povreda. Srbin i Jordanac, koji su povređeni u napadu prebačeni su u bolnicu, navodi se u saopštenju policije.

Osumnjičeni ubica je uhapšen u utorak posle potrage koja je trajala 24 sata. Motiv ovog stravičnog zločina je osveta zbog otkaza koji je nedavno dobio.

Snimak koji se pojavio na internetu prikazuje maskiranog muškarca kako upada u fabriku i puca u troje ljudi iz jurišne puške.

Policija je saopštila da je osumnjičeni, poreklom iz Karak u južnom Jordanu, navodno izveo napad nakon što je otpušten s posla pre nekoliko nedelja. Nju Arab je kako bi potvrdio ove tvrdnje kontaktirao je britansku ambasadu u Ammanu za komentar.

Zločin se dogodio u posebnoj ekonomskoj zoni Akaba u Jordanu, koja je centar slobodne zone za razne industrije, uključujući hemijsku i logističku, i gde se neki radnici navodno suočavaju s teškim uslovima rada. Prema izveštajima u prvom polugodištu ove godine podignuto je 173 radne tužbe.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Sednica o litijumu

Zoran Živković [02.10.2024.]




Video dana

Džabe teretana i mišići

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati