Fudbal

Direktno.rs

02. 10. 2024. 23:06 0

Juve dobio Lajpcig, Vlahović je GOL MAŠINA (VIDEO)

Naš napadač Dušan Vlahović očigledno je ušao u veoma dobru formu, jer je posle dva gola za vikend protiv Đenove sada pogodio i u Ligi šampiona, te je sa dva pogotka u drugom kolu elitnog takmičenja bio najzaslužniji za trijumf posle preokreta protiv Lajpciga - 2:3.

Nije meč dobro počeo za "staru damu" u Nemačkoj, jer su posle prvog poluvremena imali gol zaostatka, te je Lajpcig poveo sa 1:0 golom Benjamina Šeška.

Pokušao je Juventus da uzvrati do kraja poluvremena, tražili su igrači tima iz Torina i penal u finišu prvog poluvremena, ali ga nisu dobili, pa do kraja razočaravajućeg prvog dela za njih nisu uspeli do poravnjanja.

Ali, ono što nisu uradili u uvodnih 45 minuta, jesu u nastavku, kada su vratili egal u meč, i to zahvaljuću Dušanu Vlahoviću, koji je pogodio u 50. minutu. I to na sjajan način! Jer, lepo je tekla ta akcija "stare dame", lopta je došla na levu stranu do Kambijaza, koji je video srpskog napadača i centrirao po zemllji, a Vlahović u stilu najboljih golgetera pravovremeno reagovao i lepo matirao Gulačija.

Međutim, nije dugo trajalo slavlje Juventusa, jer je u 64. minutu Lajpcig vratio prednost, i to nakon što je sa penala mrežu Juventusa pogodio Šeško za 2:1. Sve je u tom napadu pošlo loše po "staru damu", jer je golman italijanskog velikana Di Gregorio skrivio penal i dobio je crveni karton, što je nekoliko minuta i proveravano putem VAR-a.

Potom je loptu na belu tačku postavio Benjamin Šeško, koji je bio koncentrisan i precizan, pa je udarcem uz desnu stativu savladao rezervnog golmana Matiju Perina, koji je ušao u igru umesto Kenana Jildiza.

Ali, ni u tako teškoj situaciji se nije predao Juventus, te je ponovo na pogon Dušana Vlahovića došao do izjednačenja. Dobio je naš fudbaler loptu malo izvan kaznenog prostora i odlučio je da raspali po njoj. Uradio je to savršeno precizno, pogodio je pod prečku gola Lajpciga i doneo je novo izjednačenje - 2:2.

I nije to bilo sve od Juventusa, budući da je gigant iz Torina do kraja uspeo da dođe do potpunog preokreta. Dogodilo se to u 82. minutu, kada je Fransisko Konseisao, inače asistent kod drugog gola Vlahovića, pogodio posle dodavanja Fađolija, te je postavio konačnih 2:3.

Juventus je ovom pobedom zadržao maksimalan učinak, pošto je u prvom kolu bio bolji od PSV-a, dok je Lajpcig trenutno 29. bez ijednog boda.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Sednica o litijumu

Zoran Živković [02.10.2024.]




Video dana

Džabe teretana i mišići

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati