Svet

[ Izvor: Mediji ]

26. 03. 2024. 09:07 0

Ovako je brod udario u most: U reku upali ljudi i vozila (VIDEO)

Na društvenoj mreži Iks, bivšem Tviteru, pojavio se video-snimak koji svedoči o tome kako je brod udario u most Fransis Skot Ki u Baltimoru, u Merilendu, koji prelazi reku Patapsko.

Snimak prikazuje trenutak kada je brod udario, nakon čega se ceo brod urušio. Na videu se mogu čuti kometari očevidaca koji su šokirani prizorom.

Šef Kevin Kartrajt, direktor komunikacija vatrogasne službe grada Baltimora, rekao je za Bi-Bi-Si da je "čak sedam osoba i nekoliko vozila" palo u reku.

On je dodao da je most udario "veliko plovilo" zbog čega se srušio u reku Patapsko.

Sada je u toku multiagencijska operacija spasavanja koju vodi vatrogasna služba, u saradnji sa američkom obalskom stražom i drugim agencijama Merilenda. U pitanju je veliki teretni brod koji služi za prevoz kontejnera, uobičajeno je da se u njima nalazi svetski suvi teret.

Saobraćajna uprava Merilenda potvrđuje da su sve trake zatvorene u oba smera zbog "incidenta" na mostu. Most Fransis Skot Ki je dugačak oko dva i po kilometara.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati