Srbija

[ Izvor: KoSSev ]

04. 04. 2024. 19:48 35

Džipovi, oklopna vozila, brod: Spisak imovine zaplenjene Radoičiću

Kosovska ministarka pravde Aljbuljena Hadžiju objavila je listu zaplenjene imovine bivšeg potpredsednika Srpske liste Milana Radoičića, koji je preuzeo odgovornost za dešavanja u Banjskoj 24. septembra. Iako nije precizirala da je reč o Radoičićevoj imovini, navodi da je njen vlasnik "glavni kriminalac".

- Dokumenti u nastavku su dugački spiskovi mnogih oduzetih i zaplenjenih stvari glavnog kriminalca koji je postao milioner tako što je strahom, pretnjama i ucenama koristio građane iz srpske zajednice - navela je Hadžiju, a prenosi Kossev.

Ovog četvrtka su plombirane tri nekretnine u vlasništvu Radoičića: restoran "Grej" u Kosovskoj Mitrovici, stan na šestom spratu u istoj zgradi i vila na jezeru Gazivode.

Hadžiju nije precizirala kada je zaplenjena imovina Radoičića, a u dokumentu koji je podelila navodi se više desetina vozila, ali i vila na Gazivodama, restoran i penthaus u severnom delu Kosovske Mitrovice.

Na listama zaplenjenih vozila koje je objavila Hadžiju, nalaze se:

Dva Džipa Mercedes AMG G63, bez tablica, Mitsubishi Pajero Sport bez tablica i još čak 18 običnih vozila Mitsubishi Pajero od kojih je većina bez tablica, dva modifikovana oklopna vozila plave boje bez tablica, dve Toyote Hilux od kojih je jedna sa registarskim oznakam, a druga bez, Opel Vectra takođe sa tablicama, Dacia Duster bez tablica, Džip Grand Cherokee bez tablica.

Zaplenjena su i dva kvada tamno zelene boje bez tablica, kao i jedan bager žute boje, bez tablica.

Hadžiju je potvrdila i da je zaplenjena i Radoičićeva vila na jezeru Gazivode i dva vozila koja su tamo pronađena, a koja se povezuju sa njim - brod i kvad.

Oduzeti su i penthaus i restoran "Grey" Radoičića u ulici Čika Jovina u Kosovskoj Mitrovici. U garaži ove zgrade zaplenjena su dva Mercedesova kvada.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 35

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Gotove za tili čas

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati