Fudbal

Direktno.rs

27. 04. 2024. 23:10 0

Petrović primio dva gola, Čelsi od 0:2 do boda

Fudbaleri Aston Vile i Čelsija odigrali su nerešeno - 2:2 u dramatičnom meču 35. kola Premijer lige.

Ekipa Unaija Emerija je u drugom poluvremenu ispustila prednost od dva gola i tako ostala bez još dva važna boda u borbi za Ligu šampiona.

Đorđe Petrović je prvi put kapitulirao u četvrtom minutu, kada mu je mrežu pogodio njegov saigrač Mark Kukurelja, da bi ga pred odlazak na pauzu, u 42. minutu savladao Morgan Rodžers.

Delovao je Čelsi nesnađeno u Birmingemu, hvatao se Maurisio Poketino za glavu, ali je nadu "plavcima" vratio Noni Madueke u 62. minutu.

Gosti su do izjednačenja stigli u 81. minutu, kada je Konor Galaher, asistent kod prvog pogotka, sjajno pogodio dalji ugao Robina Olsena, koji je u igru ušao umesto Emilijana Martineza.

Do kraja susreta Oli Votkins je imao dobru šansu pred golom Petrovića, ali nije bio precizan.

Aksel Disasi je u nadoknadi vremena pogodio mrežu Olsona, ali je gol bio poništen posle VAR intervencije, zbog faula Benoe Badijašila, koji je asistirao.

Aston Vila je posle ovog remija ostala četvrta na tabeli sa 67 bodova, sedam više od Totenhema, koji ima čak tri utakmice manje.

Čelsi je na devetoj poziciji sa 48 bodova, sa samo teoretskim šansama da se uključi u borbu za šesto mesto i Ligu konferencije.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Majska sačekuša

Zoran Živković [08.05.2024.]




Video dana

Jede mi se nešto slatko

Anketa

Ko će osvojiti Ligu šampiona?

Rezultati