Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

05. 05. 2024. 17:11 0

Čelsi napunio mrežu Vest Hema

Fudbaleri Čelsija deklasirali su Vest Hem rezultatom 5:0 u okviru 36. kola Premijer lige i tako ostali u trci za mesto u Evropi.

Zakucali su se Ogbona i Zuma jedan u drugog i Palmer je imao otvoren šut, poveo je Čelsi 1:0 od 15. minuta. Pogodio je Vest Hem prečku samo dva minuta kasnije preko Bouena koji se dobro izvukao posle kornera, ali je Petrović imao dosta sreće.

Igralo se u visokom tempu posle gola Čelsija, mogli su "Plavci" i do veće prednosti, a Konor Galager je u 30. minutu iskoristio uspavanost "Čekićara" i iz voleja zakucao loptu u mrežu nemoćnog Areole. Čelsi je zasluženo poveo 2:0. Sve je bilo gotovo u 36. minutu kada je posle kornera dobro skočio Silva koji je proigrao Maduekea, a Englez lako sproveo loptu u mrežu.

Drugo poluvreme je Čelsi nasavio u istom ritmu, a Nikolas Džekson je bio u glavnoj ulozi u drugih 45 minuta. Postigao je dva gola, prvi u 48. minutu, drugi u 81. i upotpunio najubedljiviju pobedu Čelsija protiv Vest Hema u istoriji.

"Plavci" su sada na sedmi sa 54 boda, isto koliko ima i Mančester junajted, a dva boda manje od Njukasla, dok Vest Hem nastavlja da tone, deveti su sa 49 bodova i Evropa je praktično misaona imenica.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Primopredaja

Zoran Živković [17.05.2024.]




Video dana

Muzikalni magarac

Anketa

Ko će osvojiti titulu u ABA ligi?

Rezultati