Srbija

Direktno.rs

03. 09. 2024. 08:12 22

Vrsajkov (SSP): Zašto umesto uglednog epidemiologa Institut za javno zdravlje vodi ćerka Jorgovanke Tabaković?

"Stranka slobode i pravde najoštrije osuđuje smenu direktora Instituta za javno zdravlje Vojvodine prof. dr Vladimira Petrovića, poznatog novosadskog epidemiologa i lekara koji je brigu za zdravlje Novosađana pokazao i 20. avgusta, kada je Instutut, uprkos sramoti naprednjačke vlasti, potvrdio prisustvo valjkastih crva u novosadskoj vodi. Miloš Vučevic i Maja Gojković mu profesionalnost nisu oprostili", izjavio je prim. dr Vladimir Vrsajkov, predsednik novosadskog odbora Stranke slobode i pravde, čiju izjavu prenosimo u celosti.

"Postavljanje dr Tabaković, ćerke trenutne guvernerke i stomatologa sumnjive prakse, na ovako jedno važno mesto za zdravlje građana Novog Sada i Vojvodine toliko je skandalozno da su verujem zgroženi i mnogi članovi SNS-a.

Da li je posle ovoga potrebno objašnjenje zašto nije dobro kopati litijum u Srbiji? Nakon ideje da nam Jorgovankina ćerka u budućnosti stručno objašnjava kako pijemo zdravu vodu, dišemo čist vazduh i živimo "zlatno doba" možemo verovatno očekivati i vitamine sa litijumom.

Siguran sam da ovo više ne žele ni mnogobrojni glasači SNS-a, te da će pošteni izbori u bliskoj budućnosti to i pokazati", zaključio je prim. dr Vladimir Vrsajkov, predsednik GrO Stranke slobode i pravde Novi Sad.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 22

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bodyguard

Zoran Živković [13.09.2024.]




Video dana

Rokenrol žurka - kolevke umesto podijuma

Anketa

Ko bi trebalo da nasledi Svetislava Pešića na mestu selektora Srbije?

Rezultati