Srbija

Direktno.rs

24. 07. 2024. 11:31 4

Šebek (SSP): Umesto što se slika na Paliću, Maja Gojković da objasni gde su "utopili" 10 miliona evra od akvaparka

"Poseta pokrajinske premijerke Maje Gojković palićkom Akva parku, simbolu najveće naprednjačke korupcije i kriminala na severu Bačke, još jedan je šamar svakom zdravorazumnom građaninu ovoga grada. Zašto posle posete novootvorenom Akva parku (koji je, uzgred, koštao 16 miliona evra umesto najavljenih šest), niste posetili i Palićko jezero, u kojem nije preporučljivo niti bezbedno kupati se zbog decenijskog zagađenja. Zašto niste obišli i oronule sportske terene na Paliću, koji su nekada predstavljali jedno od glavnih mesta za sport i rekreaciju Subotičana?",rekao je Robert Šebek, predsednik poslaničke grupe Stranke slobode i pravde u Skupštini APV, čiju izjavu prenosimo u celosti.

"Zašto pored vaše pokrajinske svite istog dana niste poveli i pokrajinsku budžetsku inspekciju da utvrde gde je nestalo dodatnih 10 miliona evra u izgradnji Akva parka sa superklizajućim keramičkim pločicama? Pitam Vas lično i direktno - da li je Vaša najava i preporuka izgradnje prestižnog hotela na Paliću samo još jedan plen vaše partije na ovoj destinaciji?

Umesto što ste na bizaran način jedno istorijsko zdanje predstavili kao mesto za pravljenje selfija, ja Vam preporučujem da sledeći put odete nekoliko kilometara dalje, na granične prelaze Horgoš i Kelebija, i vidite slike porodica koje napuštaju naš grad i državu zbog poražavajuće državne, pokrajinske i lokalne politike koju Vi i vaša stranka godinama vodite", zaključio je Šebek.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Doručak na travi

Zoran Živković [02.09.2024.]




Video dana

Beba uspavala tatu

Anketa

Da li će lista "nepodobnih" za ulazak u Srbiju ostati na snazi?

Rezultati