Hronika

Direktno.rs

21. 09. 2024. 17:35 14

JEZIVO Ovako izgleda auto posle sudara sa vozilom Vojske (FOTO)

Užasna saobraćajna nesreća dogodila se ove subote nešto posle 13 časova, u kojoj su učestvovali putničko vozilo i oklopno vozilo Vojske Srbije. U ovom udesu je poginulo pet osoba, i to otac, troje dece i još jedna žena, dok je majka nesrećne dece jedina preživela, pišu beogradski mediji.

Na Instagram stranici 192_rs objavljena je i fotografija auta koji je učestvovao u udesu, koji je u neprepoznatljivom stanju, što samo govori u prilog tome koliko je sama nesreća bila jeziva.

Inače, Ministarstvo odbrane je saopštilo da je oko 13.10 časova došlo do sudara borbenog vozila Vojske Srbije PASARS i civilnog vozila, te da, prema prvim informacijama, ima povređenih i poginulih.

- Borbeno vozilo Vojske Srbije kretalo se u smeru ka Raški i bilo je u koloni pod pratnjom vojne policije - navodi se u saopštenju i dodaje da su na lice mesta izašli nadležni organi koji će utvrditi sve okolnosti nastanka saobraćajne nezgode.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 14

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Revizionista

Zoran Živković [18.09.2024.]




Video dana

Laka zarada, bez ulaganja

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati