Hronika

[ Izvor: Blic ]

02. 07. 2024. 11:53 0

Užas: Otac izbo sina u stomak

Novosađanin A. K. (43) primljen je sinoć u Urgentni centar Vojvodine sa ubodnim ranama u predelu stomaka koje mu je kako saznaje "Blic" oko 19 časova nakon svađe naneo njegov otac B. K. u porodičnoj kući u novosadskom naselju Klisa.

- U Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine primljen je pacijent A. K. (43) koji je u trenutku prijema svestan, orijentisan komunikativan i hemodinamski stabilan. Pacijent je primljen sa povredama u vidu ubodne rane u predelu abdomena. Nakon kompletne dijagnostike, hirurške obrade i toalete rane pacijent se stabilnog stanja otpušta na dalje kućno lečenje - kažu za "Blic" nadležni iz Kliničkog centra Vojvodine.

Napadač na sina je priveden i određeno mu je policijsko zadržavanje do 48 sati.

Inače, ovo je drugi napad nožem koji se dogodio juče u Novom Sadu. Prethodno je mladić star 22 godine oko 17 časova izboden u jednom lokalu u Fruškogorskoj ulici u novosadskom naselju Liman 2 i odvezen je na reanimaciju u Urgentni centar.

- Mladić je zadobio višestruke povrede hladnim oružjem. U stabilnom i svesnom stanju prevezen je u Urgentni centar na reanimaciju po prvom prioritetu nakon inicijalnog zbrinjavanja – rekao je kratko za "Blic" portparol Zavoda za hitnu medicinsku pomoć dr Zoran Krulj.

Podsećamo, momak je bio krvav kada je u lokal uletela policija koja i dalje traga za počiniocem ovog krivičnog dela ili više njih.

Ranjeni mladić je kako saznaje "Blic" nakon zbrinjavanja rana pušten na kućno lečenje.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


In memoriam

Zoran Živković [01.07.2024.]




Video dana

Anketa

Da li treba Dragan Stojković Piksi da ostane selektor Srbije?

Rezultati