Hronika

[ Izvor: Mediji ]

04. 07. 2024. 13:19 1

"Rekla mi je - to je trava gde je nestala moja mama": Nastavljeno suđenje Zoranu Marjanoviću

Suđenje Zoranu Marjanoviću, optuženom za ubistvo supruge i pevačice Jelene Marjanović, nastavljeno je ovog četvrtka u Višem sudu u Beogradu. Na današnjem ročištu svedočile su snaja optuženog Milica Marjanović, i Lenka Đorđević, inače vaspitačica Jane, ćerke osumnjičenog.

Sledeće suđenje zakazano je za 5. septembar za kad su pozvane da svedoče Teodora Krsmanović, sestra ubijene pevačice, kuma porodice Marjanović Vera Vukomanović i tetka pevačice Ljubica Marković.

Današnje ročište počelo je svedočenjem Milice Marjanović, supruge Zoranovog brata, koja je ispričala da u potpunosti ostaje pri svom iskazu, a potom su usledila pitanja.

- Jana nije spominjala da se odvajala od oca. U jednom trenutku, Zoran mi je preko telefona rekao da pregledam fan stranicu Jelene i dao mi šifru. Tu sam videla poruke slobodnijeg sadržaja, eksplicitne, koje su muški fanovi slali. Zoran u tom trenutku nije bio kući, a ne znam da li je on gledao profil - rekla je Milica.

Ona je takođe ispričala da je kasnije šifru od profila dala i policiji.

- Policiji sam takođe ispričala za poruke koje sam videla. Kasnije je sa tog fan profila neko slao poruke Jeleninoj sestri. Nisam imala šifru tog profila i ranije nikada nisam ulazila na taj profil. Ne sećam se ko je tačno bio u kući tada. Kasnije više nije moglo da se uđe na profil - rekla je ona.

Na njeno svedočenje nadovezao se i Zoran Marjanović koji je rekao da su iz policije rekli da se zapišu sva imena sumnjivih osoba koje su slale poruke, takođe je rekao da je i ranije ulazio na njen profil i da je viđao eksplicitne poruke, ali da ih nije smatrao za ozbiljno, te da je i Jelenin PR imao pristup profilu.

Nakon snajke Zorana Marjanovića, za govornicu Višeg suda izašla je Lenka Đorđević, vaspitačica male Jane, koja je takođe rekla da ostaje pri iskazu.

- Zoranov otac je u jednom trenutku došao dok sam čuvala malu Janu i odneo neke stvari iz kuće, ali se ne sećam koje tačno. Sa Janom sam pričala uobičajeno, igrale smo se i crtale. Ponašala sam se normalno, nisam znala šta se događa, ponašala sam se kao da je osoba samo nestala privremeno i da će se vratiti. Nisam zapitkivala dete, to nije u opisu mog posla. Janu sam čuvala u vrtiću, dva puta u produženom boravku i jednom u studiju, da je uspavam samo - rekla je Lenka.

Ona je takođe ispričala da je malu Janu čuvala i sledećeg dana.

- Jana jeste bila uznemirena i pitala je za mamu. Dok smo se igrale, crtala je travu i sekle smo i ona je rekla: "To je trava gde je nestala moja mama". Narednog dana smo šetale po parku, a potom smo otišle kod Jelenine majke, da sklonim dete da me bude u haosu. Moja ćerka me pozvala u jednom trenutku i rekla mi da je polomila ključnu kost. Bilo je to jako traumatično za mene, počela sam da plačem. Mala Jana me pitala "Zašto svi plaču? Je l' moje mame nema više?" - završila je vaspitačica.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Sličnosti i razlike

Zoran Živković [05.07.2024.]




Video dana

Roki

Anketa

Ko je najviše razočarao na Evropskom prvenstvu?

Rezultati