Hronika

Direktno.rs

28. 06. 2024. 15:59 3

Pinkovoj producentkinji određen pritvor

Drugi osnovni sud u Beogradu odredio je pritvor do 30 dana Nini Kovačević, producentkinji sa TV Pink, koja je u sredu uveče izazvala nesreću u kojoj je teško povređena devojčica (15).

- Sudija za prethodni postupak Drugog osnovnog suda u Beogradu je dana 28.06.2024. godine doneo rešenje kojim je prema okrivljenoj N.K odredio pritvor, koji joj po tom rešenju može trajati najduže 30 dana. Pritvor je prema okrivljenoj N.K određen iz zakonskih razloga propisanih odredbom člana 211 stav 1 tačka 2 Zakonika o krivičnom postupku, odnosno jer postoje osobite okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticanjem na svedoke, zatim iz člana 211 stav 1 tačka Zakonika o krivičnom postuku, jer postoje osobite okolnosti koje ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo. Sudija za prethodni postupak je odbio predlog Drugog osnovnog javnog tužilaštva da se okrivljenoj odredi pritvor i iz razloga propisanih odredbom člana 211 stav 1 tačka 4 Zakonika o krivičnog postupka jer nisu ispunjeni zakonom određeni uslovi - navodi se u saopštenju Drugog suda.

Okrivljenoj Nini Kovačević na teret je stavljeno izvršenje krivičnog dela Teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja iz člana 297 stav 1 u vezi sa članom 289 stav 1 Krivičnog.

Protiv navedenog rešenja dozvoljena je žalba krivičnom vanpretresnom veću Drugog osnovnog suda u Beogradu, u roku od tri dana od prijema rešenja, navodi sud.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Idealan tajming

Zoran Živković [26.06.2024.]




Video dana

Mačka programira

Anketa

Da li treba Dragan Stojković Piksi da ostane selektor Srbije?

Rezultati