Hronika

Direktno.rs

28. 06. 2024. 12:33 25

Tužilaštvo traži pritvor za Pinkovu producentkinju: Protiv nje dosad podneta 33 zahteva za pokretanje prekršajnog postupka

Povodom saobraćajne nezgode koju je na Voždovcu izazvala Nina Kovačević, producentkinja sa TV Pink, a u kojoj je teško povređena devojčica, oglasilo se Drugo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu.

Nina Kovačević je, inače, ovog petka saslušana i zatraženo je da joj se odredi pritvor do 30 dana.

- Povodom saobraćajne nezgode od dana 26.6.2024.godine u Beogradu, u Ulici vojvode Stepe, kojom prilikom je maloletna M. Đ. zadobila teške telesne povrede, dana 28.6.2024. godine u Drugo OJT U Beogradu dovedena je osumnjičena N. K, prethodno zadržana od strane MUP RS po nalogu Tužilaštva, radi saslušanja, zbog krivičnog dela Teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja- čl.297 st.1 u vezi čl. 289 st.1 KZ. Osumnjičenoj je na teret stavljeno da je predmetnu saobraćajnu nezgodu izazvala sa umišljajem, s obzirom na to da je vozilom upravljala pod dejstvom alkohola od 1,51 promila alkohola u krvi i jer je do nezgode došlo na pešačkom prelazu - navodi se u saopštenju tužilaštva.

Kako se dalje navodi, osumnjičena je iznela svoju odbranu, nakon čega je Drugo OJT u Beogradu podnelo predlog Drugom osnovnom sudu u Beogradu za određivanje pritvora kako ne bi uticala na svedoke, odnosno oštećenu i očevice događaja, zatim kako ne bi ponovila krivično delo, a s obzirom na to da je, prema podacima iz registra prekršajnih sankcija, protiv osumnjičene podneto 33 zahteva za pokretanje prekršajnog postupka zbog izvršenja prekršaja iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima, a po kojim zahtevima je Prekršajni sud u Beogradu doneo 11 osuđujućih presuda, i zbog uznemirenja javnosti.

Tužilaštvo nastavlja rad u predmetu sprovođenjem ostalih dokaznih radnji.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 25

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Idealan tajming

Zoran Živković [26.06.2024.]




Video dana

Mačka programira

Anketa

Da li treba Dragan Stojković Piksi da ostane selektor Srbije?

Rezultati