Društvo i ekonomija

Direktno.rs

09. 08. 2024. 19:56 2

Živković: Plašim se šta će biti u Jadru, vlasti ne verujem NIŠTA

"Kao Boranka kada vidim kako se u Boru ne poštuju zakoni i kako se dozvoljava da Ziđin krši zakone zemlje u kojoj je, naravno da se plašim toga šta će biti u Jadru i naravno da ne verujem kada mi kažu da pozovem na telefon na koji se javlja Dubravka Đedović da me uveri da kaže da će tamo biti drugačije", izjavila je narodna poslanica Stranke slobode i pravde Irena Živković za televiziju Nova S u emisiji "Među nama".

- Slušamo od državnih zvaničnika garancije kako će projekat Jadar biti bezbedan, da tamo neće biti zagađenja, da neće biti lošeg uticaja na životnu sredinu, da neće biti uništavanja zdravlja ljudi i kako je sve ovo što se dešava oko protesta i zabrinutost građana za zdravlje svoje i svoje dece masovna histerija, a Bor je primer kako će biti u Jadru ukoliko mi to dozvolimo jer su u Boru protekla četiri meseca, a i danas arsen i kadmijum 45 i 30 puta preko godišnjih ciljnih vrednosti - istakla je Živković.

Zaključila je da je takođe Bor primer toga da se izvozi koncentrat, a ne finalni proizvod, što nije u interesu države.

- Hvali se predsednik velikim budžetom u Boru, a građani Bora nemaju od toga ništa jer se u Boru pola veka nije izgradila nijedna zgrada, nijedna škola, ni vrtić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bodyguard

Zoran Živković [13.09.2024.]




Video dana

Rokenrol žurka - kolevke umesto podijuma

Anketa

Ko bi trebalo da nasledi Svetislava Pešića na mestu selektora Srbije?

Rezultati