Društvo i ekonomija

Direktno.rs

29. 05. 2024. 17:02 10

"Dok on peva sa Milicom Zavetnicom, koja je prodala čast za večeru, kladionice i dalje stoje oko škole"

- Ministar Mali, potpredsednik Vlade Republike Srbije, juče je, posle izrečene gomile laži na RTS i praznih obećanja Beograđanima, otišao na Pink da se veseli i radi sklekove. SNS nije smela da dozvoli svom kandidatu za gradonačelnika Aleksandru Šapiću da bude u emisiji i umesto toga Beograđane uvredila fantomom iz Savamale ili, kako ga je sam Vučić nazvao, "kompletnim idiotom" - istakla je Mila Popović, predsednica beogradskog odbora Stranke slobode i pravde i narodna poslanica.

- Dok on radi sklekove, čoveka nasmrt tuku u dečjem parku, deca bivaju povrđena iz vazdušnih pušaka, ljudi pucaju sa svojih prozora iz vatrenog oružja. Dok on peva sa Milicom Zavetnicom, koja je prodala čast za večeru, kladionice oko škola na udaljenosti manjoj od zakonom utvrđene i dalje stoje, a svaki treći tinejdžer je zavisnik od kocke - ocenila je Popović.

Popović je naglasila da je ova stranka više puta dostavljala javne i pisane zahteve Upravi za igre na sreću i Ministarstvu finansija da objasne šta se dešava sa kladionicama i zašto se ne zatvaraju one koje krše zakon. "Objašnjenje nije dato ni za to što kladionice imaju povlašćen poreski položaj u odnosu na državnu lutriju Srbije", dodaje predsednica beogradskog odbora SSP.

- Međutim, odgovori nisu stigli. Izgleda da se odgovori ogledaju u žurci na Pinku, što jasno pokazuje koliko Srpska napredna stranka i Siniša Mali vode računa o građanima Republike Srbije i koliko im se podsmevaju. Iz tog razloga, neophodno je da dođe do promene celog sistema, a ona započinje slobodnim izborima. Ovaj događaj koji je organizovan za 2. jun to svakako nije - zaključila je Popović.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 10

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Idolatrija

Zoran Živković [21.06.2024.]




Video dana

Turistička atrakcija

Anketa

Da li će Srbija proći grupu na Evropskom prvenstvu?

Rezultati