Srbija

[ Izvor: Jugmedia.rs ]

22. 06. 2024. 10:50 0

Nesreća u Leskovcu: Kolima naleteo na komunalne radnike, jedan preminuo

Radnik komunalnog preduzeća u Leskovcu preminuo je nakon što je jedan vozač kolima naleteo na njega i kolegu dok su obeležavali horizontalnu situaciju. Do nesreće je došlo sinoć, posle ponoći, piše Jugmedia.

Automobil opel astre sinoć oko 00.21 sat na raskrsnici Svetoilijske i ulice Miloša Obilića zabio se u market u trenutku dok su radnici JKP “Komunalac” Leskovac obeležavali horizontalnu signalizaciju i tada su povrede zadobila dva radnika ovog preduzeća, piše Jugmedia.

T. A. (1998) iz Leskovca podgledao je noćas povredama koje je zadobio u udesu, potvrđeno je Jugmedii u Opštoj bolnici Leskovac.

- Imao je srčani zastoj i povredu glave, kod nas je reanimiran. Rađena je laboratorija i pregledi specijalista, a zbog povreda glave prevezen je u UKC Niš. Podgledao je povredama -, rekli su u leskovačkoj bolnici.

Jugmedia nezvanično saznaje da je mladić preminuo na putu ka Kliničkom centru Niš.

D.M. (1960) iz Donjeg Stopanja primljen je sa povredama stomaka, grudi, zadobio je politraume, a nakon dijagnostike i pregleda specijalista prebačen je u hirurški šok u Opštoj bolnici.

Mladić koji je preminuo radio je u JKP “Komunalac”, bio je sin jedinac, oženjen a žena mu je u sedmom mesecu trudnoće, navodi Jugmedia.

Prema izjava očevidaca, do nesreće je došlo tako što je vozač „opel astre“ vozio velikom brzinom žureći da “uhvati zeleno svetlo semafora”.

On je najverovatnije izgubio kontrolu nad vozilom i udario u radnike Komunalca koji su tek stigli na tu raskrsnicu da bi obeležili horizontalnu signalizaciju.

Vozač je iz obližnje Sat mahale i prema dostupnim informacija, on nije povređen.

Tragičnu vest potvrđena je danas i i Univerzitetskom kliničkom centru u Nišu.

- Pacijent T.A (26) iz saobraćajnog udesa u Leskovcu , prema rečima lekara, primljen je noćas u UC UKC Niš, bez znakova vitalnih parametara. Nažalost, uprkos svim pokušajima reanimacije, i tokom transporta i u Urgentnim centru, pacijen je podlegao povredama -, navodi se u saopštenju koje prenosi Jugmedia.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


EXPOnat

Zoran Živković [27.09.2024.]




Video dana

Neozbiljni ste

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati