Društvo i ekonomija

Direktno.rs

27. 12. 2020. 22:12 27

"ĐILAS JE IZDAJNIK" Kad Krle počne da izvlači Pinkove fleke...

U danu kada je prorežimska televizija Pink napravila "ozbiljan propust" i u jutarnjem programu im se promaklo da im sagovornik za predsednika i gazdu Aleksandra Vučića kaže da je izdajnik, uveče su pokušali da "ispeglaju stvari", pa je samozvani marketinški stručnjak Nebojša Krstić u emisiji Hit tvit optužio predsednika Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa za izdaju. I to ni manje, ni više nego zbog - vakcina!

- Ne mogu nikako da zapamtim ime te sranke, ne slaže mi se taj lik i ime stranke. Vakcina došla u Britaniju, Švajcarsku i Srbiju. U jednu malu Srbiju. U trenutku grabeži za ove vakcine, mi smo ih dobili. To je ogroman uspeh i to ne treba kriti - rekao je Krsić, odgovarajući na pitanje o tome kako je Đilas pisao Evropskoj uniji i zatražio da se u Srbiju pošalju iste vakcine koje se koriste i u državama EU.

A onda je Krle raspalio:

- To što Đilas priča da je zaslužan, to je dobar, vic, humor i to je u redu. Ali on traži od EU da nam šalje iste vakcine koje šalju svojim građanima. Time šalje poruku da nam oni šalju neku drugu nebezbednu vakcinu. To nije samo kukavičluk, to je izdajstvo. To je pravi primer izdaje. Država pomaže svojim uplašenim ljudima, a on govori takve stvari - rekao je Krstić.

Slučajnost? Ne bismo rekli...

Vučićev glasnogovrnik je govorio o temi na identičan način koja će se naći i u sutrašnjem broju režimskog glasila Informera.

Krstić je, dakle, po zadatku optužio Đilasa za izdaju, verovatno kako bi "zatrpao" momenat iz jutarnjeg programa ove televizije kada je bivši glavni obaveštajac Kriminalističke policije Slavko Nikić ušao je u žučnu raspravu sa nekadašnjim novinarom Milovanom Drecunom i voditeljima, sasuo im sve što misli uz reči da je "Aleksandar Vučić izdajnik srpskog naroda"!

- Nikad više nemojte da me zovete. Zovite one izdajnike na čelu sa Aleksandrom Vučićem. Doviđenja - poručio je Nikić pre nego što je napustio studio.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 27

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati