Tenis

Direktno.rs [ Izvor: Mediji ]

16. 10. 2024. 21:47 0

Alkaras razbio Runea i najavio spektakl sa Nadalom

Španski teniser Karlos Alkaraz pobedio je Holgera Runea i tako zakazao duel sa Rafaelom Nadalom u polufinalu egzibicionog turnira u Rijadu. Kao što je poznato, u Saudijskoj Arabiji počeo je danas "Slem šest kraljeva", što je ujedno i oproštajni turnir Rafaela Nadala. Sa njim je polufinalni duel večeras zakazao Karlos Alkaraz koji je bez mnogo problema pobedio Holgera Runea sa 6:4, 6:2.

Rune je uspeo da pruži otpor u prvom setu u kom nije bilo brejka do ključnog devetog gema, kada mu je Alkaraz ukrao servis i potom potvrdio brejk za prvi set - 6:4.

Španac je drugi set rešio ekspresno, odmah je uzeo brejk, koji je potom i potvrdio, a dodatno je ubrzo meč kada je u petom gemu uzeo novi za 1:4.

Rune ni u jednom trenutku nije bio ni blizu da ukrade servis Alkarazu, koji je u osmom gemu rutinski rešio i drugi set za 6:2.

U prvom polufinalu u četvrtak od 18.30 sastaju se Janik Siner i Novak Đoković, a nakon njih će na teren i španski sunarodnici - Rafael Nadal i Karlos Alkaraz.

Mečevi za treće i četvrto mesto i finale na programu su u subotu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Korektura

Zoran Živković [11.10.2024.]




Video dana

Pazi, bandera!

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati