Fudbal

Direktno.rs

16. 10. 2024. 22:02 0

Pogba: Murinjo i ja kao momak i devojka (VIDEO)

U razgovoru za Dejli Mejl Pogba se prisetio perioda u Mančester junajtedu, a posebno se dotakao odnosa sa Žozeom Murinjom.

- Bili smo kao momak i devojka, svađali smo se i mirili sve vreme. Počelo je sjajno, on je bio jedan od razloga zašto sam se vratio u Mančester, razgovarali smo i ubedio me da se vratim. Ne znam zašto se sve pretvorilo u noćnu moru, zašto smo se mi svađali. Jer ja se nisam svađao. Nisam započeo svađu. Nismo se slagali kao što je to ponekad slučaj sa trenerima i igračima, ali mnogo ga poštujem. Da ga sutra vidim zagrlio bih ga! Ali jednog dana ćemo morati da sednemo i pričamo o svemu - rekao je Pogba.

Murinjo je sa Old Traforda otišao u decembru 2018. godine, a Pogba je u nastavku iste sezone pod palicom Ole Gunara Solskjera igrao kako dugo nije. Takmičarsku godinu je završio sa 13 golova i devet asistencija u Premijer ligi, ali je Junajted završio na tek šestom mestu. Napretka nije bilo i Francuz je poželeo da ode.

- Reći ću vam nešto što nisam nikome ranije. Kada je otišao Žoze i došao Ole (Gunar Solskjer, prim.aut.) bila je to moja najbolja sezona u Junajtedu, ali nakon poslednje utakmice rekao sam Oleu i Edu Vudvordu da mislim kako mi je to poslednja godina u klubu i da želim da idem. Imao sam 27 godina, nije išlo onako kako sam planirao. Dao sam sve što sam mogao, ali nisam video da klub ide napred. Mančester Siti i Liverpul su bili bolji od nas i napredovali su još više. Ole je rekao da mogu da idem i da će pričati sa Edom. Glavom sam već otišao iz kluba, ali sam se vratio na pripreme jer sam želeo da budem profesionalac. Pričao sam sa Eduom, ali je on blokirao moj odlazak. Nisam želeo više da igram za Junajted, ali morao sam da budem profesionalac. Mentalno više nisam bio tamo, a onda su usledile i povrede - zaključio je Francuz.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Korektura

Zoran Živković [11.10.2024.]




Video dana

Pazi, bandera!

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati