Tenis

[ Izvor: Mediji ]

13. 09. 2024. 13:41 0

Grci će biti ljuti: Cicipas ne može u Beograd, ali igra egzibiciju?

Grčki teniser Stefanos Cicipas izrazio je veliku želju da pomogne "Timu Evropa" na ovogodišnjem Lejver kupu čiji je jedan od vlasnika i Rodžer Federer.

Cicipas je prethodno zbog povrede leđa otkazao svoj nastup u Beogradu u mečevima sa Srbijom za popunu Svetske grupe I Dejvis kupa, koji su na programu tokom vikenda u hali "Aleksandar Nikolić".

Ipak, povreda očigledno nije toliko ozbiljna da bi zbog nje propustio i Lejver kup, koji se ove godine igra u "Uber areni" u Berlinu od 20. do 22. septembra.

- Želim da pomognem da se ostvari pobeda. Trijumf na ovom takmičenju donosi strast, konsistentnost i stav. Ponosan sam na sve što sam postigao što me je odvelo na Lejver kup. Mislim da sam prešao dug put da bih zaslužio mestu u ekipi - rekao je Cicipas pred početak turnira i dodao:

- Nije svejedno da li igrati prvog ili trećeg dana jer trećeg dana svaka pobeda vredi tri poena a prvog jedan. Želim mladim igračima da pomognem jer možda nisu ovo iskusili.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bodyguard

Zoran Živković [13.09.2024.]




Video dana

Frizbi na žaru

Anketa

Ko bi trebalo da nasledi Svetislava Pešića na mestu selektora Srbije?

Rezultati