Zabava

Mediji

17. 09. 2024. 22:00 3

Voleo je Marinu Tucaković, pa je ostavio zbog lepše devojke! A Katarinu Radivojević izbacio iz stana

Ljubavni život Olivera Mandića poprilično je turbulentan i prepun zanimljivih detalja.

Oliver Mandić je jedan od najpoznatijih muzičara u Srbiji, a osim po svojoj muzici, poznat je i po burnom ljubavnom životu. Posebno se pamti njegova veza sa glumicom Katarinom Radivojević.

Krajem 1970-ih, bio je u vezi sa Marinom Tucaković, ali su se razišli posle četiri godine. Iako je Marina nakon raskida napisala neke od svojih najlepših pesama, što je bilo inspirisano njenom tugom zbog kraja njihove veze, nikada javno nisu govorili o svojim osećanjima. Ipak, oni koji su im bili bliski, znaju da su se zaista voleli.

- Marina i ja smo bili u vezi četiri godine. Za vreme našeg zabavljanja napisala mi je "Ljuljaj me nežno". Pošto sam objavio tu numeru, raskinuli smo. Ostavio sam je zbog mlađih i lepših devojaka. Tada je krenulo ludilo u mom životu, a ona je verovatno patila. Naša saradnja se nastavila i posle raskida. Hvala joj što mi je napisala divne tekstove i posle toga na mojim albumima. Radila mi je sve pesme osim "Dođe mi da vrisnem tvoje ime" i "Bobane" - kaže Mandić i navodi da su on i Marina i nakon raskida ostali dobri prijatelji i saradnici.

Skandalozna veza sa Katarinom

Poznato je da je bio u ljubavnoj vezi sa Katarinom Radivojević, živeli su pod istim krovom, a njihova ljubav je u to vreme trajala čak deset godina. Prijatelji su očekivali da će im svakog časa uručiti pozivnice za svadbu, ali nažalost došlo je do potpunog obrta koji je bio na ivici skandala.

Navodno ju je zamolio jedne noći da već ujutru napusti njegov stan i odnese svoje stvari, a sve zbog toga što se zaljubio u 22 godine mlađu Maju Kozlicu, sa kojom se kasnije i oženio. Njihova dugogodišnja veza je za muzičara istog trena postala prošlost.

Sa Majom, jednom od direktorki Beogradskog sajma, dobio je ćerku, te nije krio da uživa u svakoj sekundi porodičnog sklada i mira.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Revizionista

Zoran Živković [18.09.2024.]




Video dana

Proka pronalazač

Anketa

Ko bi trebalo da nasledi Svetislava Pešića na mestu selektora Srbije?

Rezultati