Tenis

Neda Miletić

24. 06. 2020. 10:35 20

"Do juče ste se kleli u Novaka, a šta sada?"

"Neka se osnaži istina koja je potisnuta. Sada se utrkuju u komentarisanju i osuđivanju… A šta je sa istinom koju preskaču, koju farbaju u tonove trenda ocrnjivanja heroja u kojeg su se do juče kleli", napisala je na Instagramu novinarka i PR teniskog Saveza Srbije Neda Miletić nakon što je saopšteno da je najbolji teniser sveta Novak Đoković oboleo od koronavirusa.

- Ne, nama te priče nisu strane, to se iznova ponavlja. Najpre te postave na pijedestal Božanstva, a zatim u trenutku koji ima dve strane priče, ne obazirući se na istinu, samo pređu sa druge strane mreže i sruče rafal - dodala je ona i nastavila:

- Sada kada je teško zaboravljaju da su proteklih godina (i dana) isti ti u ritmu stampeda kidisali da ga u najmanju ruku zagrle, dotaknu, fotografišu se ili uzmu autogram… Zaboravljaju sav humanitarni rad, sve pobede, ali i to da je svako u svom životu odgovoran za sebe, isključivo sam za sebe. Na žalost, nije nam strano da krivca tražimo u drugome, da krivimo druge za naše greške, naše postupke.

Miletić je navela da je istina ta da su svi jurišali da budu deo Adria Tour spektakla, pritiskali na sve moguće načine da dođu do ulaznice, da ponovo dotaknu šampiona, uzmu autogram, fotografišu se za instagram, jer jedan je Novak.

- Za sve je imao strpljenja, vremena, energije, razumevanja, nije išao tom logikom kojom sada svi mašu, da će da se razboli od tih istih koji žele komad njega… a sada osuda. Svi smo isti, pa kad smo isti, onda ne može jedan čovek da nam bude kriv za sve, svi smo krivi i sami smo krivi, jer imali smo izbor i mogućnost, a postupali smo onako kako nam je srce htelo, bacali smo se u zagrljaje jedni drugima, ljubili, što i nije čudo nakon tri meseca strepnje I korona magnovenja - kazala je.

Miletić je istakla da je organizacija "Adria Toura" bila na profesionalnom nivou i usklađena sa novonastalom situacijom u vezi sa virusom Covid-19.

- Na ulazu u kompleks Adria Tour su se delile maske, alkohol za dezinfekciju, uputstva o merama socijalne distance su bila na svakom koraku, ali to nije bilo važno nikome, pa ni meni, autoru ovih redova. Ne žalim ni jednog trenutka provedenog u spektaklu koji će nam svima ostati u prelepom sećanju. Svima zelim brzo ozdravljenje. Na kraju ove korona sage stići će pobeda zdravlja, dobrog života, sporta! Ipak se okreće! - napisala je Neda Miletić uz fotografiju sa Novakom Đokovićem.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 20

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati