Horoskop

Direktno.rs

20. 09. 2024. 20:01 0

Stiže pomračenje Sunca u Vagi! 2. oktobar donosi veliki PREOKRET za 4 znaka

Pomračenje Sunca očekuje nas 2. oktobra u vazdušnom znaku Vage i imaće veliki uticaj na sve znakove, posebno na Vage, Rakove, Ovnove i Jarčeve.

Pomračenje Sunca u znaku Vage je astrološki događaj koji se često povezuje sa temama ravnoteže, odnosa i pravde. Vaga, kao znak Zodijaka, simbolizuje harmoniju, diplomatičnost i traženje balansa u svim aspektima života, posebno u međuljudskim odnosima. Kada se desi pomračenje Sunca u ovom znaku, može doći do preispitivanja ili promena u odnosima, partnerstvima, pa čak i načinu na koji se odnosimo prema pravdi i harmoniji u sopstvenom životu.

Pomračenja generalno donose velike preokrete i priliku za novi početak, ali takođe mogu doneti i izazove, posebno ako smo dugo vremena zanemarivali neki aspekt svog života koji zahteva promenu. Pošto Vaga vlada odnosima, moguće je da će ovo pomračenje osvetliti oblasti u kojima postoji disbalans – bilo da se radi o profesionalnim, prijateljskim ili romantičnim vezama.

Ovaj astrološki fenomen može nas podstaći da preispitamo kako gradimo odnose, da li su oni utemeljeni na poštovanju, kompromisu i uzajamnoj podršci, ili postoji neravnoteža koju treba ispraviti. Takođe, može nas podstaći da donesemo važne odluke u vezi sa partnerstvima, ili da napravimo korak ka uspostavljanju unutrašnjeg mira i stabilnosti.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Revizionista

Zoran Živković [18.09.2024.]




Video dana

Supermen poza

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati