Tenis

Direktno.rs

25. 02. 2020. 11:04 0

"Voleo bih da Novak više ne osvaja grend slemove"

Španski teniser Rafael Nadal istakao je pred turnir u Akapulku da bi bi srećan kada Novak Đoković više ne bi osvojio nijedan grend slem turnir. Ne zato što ga mrzi, već kako tvrdi, da ga ne bi preskočio po broju trofeja na najjačim teniskim turnirima.

Upitan kako mu se činilo finale Australijan opena, u kome je Dominik Tim ispustio prednost protiv Noleta, on je istakao da je priželjkivao da Austrijanac trijumfuje.

- U ovom svetu ponekad živimo sa malo licemerja. Imam jako dobar odnos sa ostalim igračima, ali ako me pitate da li želim da Đoković ima više gren slem pehara od mene.To je čisto profesinalna stvar, i ne želim da ga krijem više. Isto tako, ako biste pitali Novaka da li bi više voleo da ja osvojim Rolan Garos ili Tim, verovatno će njegov odgovor glasiti - Dominik - istakao je Nadal.

Trijumfom na Australijan openu Đoković je osvojio 17. grend slem titulu. Španac ima dve više, dok je Rodžer Federer za sad neprikosnoven sa 20 osvojenih pehara na najjaćim teniskim turnirima.

Podsetimo, Đoković, koji je na najnovijoj ATP listi prvi igrač sveta, čime je otpočeo je 279. nedelju na čelnoj poziciji ATP liste.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati