Tenis

[ Izvor: Mediji ]

23. 04. 2024. 08:43 7

Nole: Želim da igram na OI u Los Anđelesu 2028!

Peto proglašenje za najboljeg sportistu planete u Madridu, Novak Đoković je iskoristio i da novinarima otkrije svoje planove. Onaj najvažniji je da još ne razmišlja o povlačenju.

- Moj najvažniji cilj u ovoj godini je zlatna medalja na Olimpijskim igrama u Parizu. Verujem da je to moguće, da ne verujem - ne bih ni igrao. Uvek morate da verujete da je sve moguće u životu. Ko zna da li ću ponovo imati takvu šansu. Želim da učestvujem na Igrama u Los Anđelesu 2028, ali nikada ne znate šta će se desiti.

Objasnio je i zašto je rešio da ne igra u Madridu.

- Pripremam telo za Rolan Garos, Vimbldon, Igre i US Open i ovaj period je izuzetno važan za mene. Planiram da učestvujem na mastersu u Rimu za dve nedelje. Nadam se da ću dogodine igrati u Madridu. Još sam mlad, ostaje mi puno vremena za igranje - našalio se Nole koji za oko mesec dana puni 37 godina.

Na dodeli priznanja bio je i Rafael Nadal.

- Mnogo ga poštujem, dobra je osoba i legenda našeg sporta. On je moj najvažniji rival svih vremena. Nadam se da ću bar još jednom igrati protiv njega. U ovom trenutku ne mogu da dam nikakvu prognozu, ali neverovatno je šta je sve uradio u karijeri, kao sportista, ali i sa svojom suprugom i fondacijom jer je inspirisao mnogo mladih širom sveta - istakao je Đoković.

Osvrnuo se i na mlade snage:

- Sjajno je što imamo Alkaraza i Sinera koji prave velike stvari u svojim godinama. Veoma brzo napreduju i želim im sve najbolje.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 7

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Fitnes oprema

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati