Košarka

[ Izvor: Mediji ]

08. 10. 2024. 15:24 0

Igrač Baskonije puca od optimizma pred meč sa Zvezdom

Trent Forest, košarkaš Baskonije, izneo je očekivanja pred utakmicu koju će ovaj tim odigrati protiv Crvene zvezde (sreda, 20 časova) u drugom kolu Evrolige. On smatra da Baskonija ima šanse protiv šampiona ABA lige ukoliko igrači Baskonije "budu jedinstveni i igrali jedan za drugog".

Amerikanac je najpre naglasio da bi njegova ekipa trebalo da izvuče pouke iz minule runde, kada je u finišu uspela da savlada Partizan na svom parketu.

- Moramo da naučimo iz grešaka sa prošle utakmice i da odemo u Beograd da odigramo kao tim. Ako budemo jedinstveni i budemo igrali jedan za drugog, biće nam dobro - počeo je Forest.

 Nivo na kom se igra u ACB ligi, iznenadio je Amerikanca.

- Španska liga je veoma zahtevno takmičenje. Moramo biti spremni za svaki meč i da napredujemo.

Nekadašnji član Atlanta Hoksa igra prvu sezonu u elitnom evropskom takmičenju, i vidi prostor za napredak.

- Za sada mislim da se dobro prilagođavam. Osećam da učim i napredujem sa svakom utakmicom, slušam trenere, gledam video analize… Takođe se privikavam na razlike između Evrolige i ACB lige, ali najvažnije je da se iz utakmice u utakmicu osećam sve bolje. Brinem o svom telu, trudim se da redovno idem u teretanu i dižem tegove, kao i da odlazim na tretmane kod fizioterapeuta, što mi uvek pomaže.

Zahvalio se na kraju navijačima na podršci protiv Partizana i Andore.

- Navijači su neverovatni. Govorili su mi o atmosferi, ali moram priznati da je bila još bolja nego što sam očekivao, što je izuzetno pozitivno. Prijatelji i porodica su mi pisali iz Amerike baš zbog toga, komentarišući koliko su navijači Baskonije strastveno uključeni u igru - zaključio je Forest.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bg kontejneri

Zoran Živković [07.10.2024.]




Video dana

Daj da se uozbiljimo

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati