Košarka

[ Izvor: Mediji ]

28. 08. 2024. 10:17 0

Peh za Olimpijakos: Centar mora na operaciju

Nadaju se navijači Crvene zvezde da bi mogli ponovo da vide Filipa Petruševa na Malom Kalemegdanu, međutim deluje da je to sve dalje od realizacije. Barem na to navodi loša zdravstvena situacija sa prvim centrom Olimpijakosa, Mustafom Falom, koji će morati da se podvrgne operaciji, zbog čega bi Pirejci mogli da zadrže srpskog reprezentativca u svojim redovima.

Prema prvim procenama, Fala nakon operativnog zahvata očekuje nekoliko meseci pauze, a i pored toga je on prethodnih dana individualno trenirao.

Prošlog maja je doživeo frakturu četvrte metatarzalne kosti leve noge. Prvobitni plan nije uključivao operaciju, međutim izgleda da će morati "pod nož" zbog čega će trener Jorgos Barcokas biti primoran da se uzda u srpsku centarsku liniju na početku sezone - Filipa Petruševa i Nikolu Milutinova i Amerikanca Mozesa Rajta.

Novu takmičarsku godinu, crveno-beli iz Pireja započinju Superkupom na Rodosu 28. i 29. septembra. U polufinalu se sastaju sa Peristerijem, dok drugi par čine Panatinaikos i Aris.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bodyguard

Zoran Živković [13.09.2024.]




Video dana

Rokenrol žurka - kolevke umesto podijuma

Anketa

Ko bi trebalo da nasledi Svetislava Pešića na mestu selektora Srbije?

Rezultati