Košarka

Direktno.rs [ Izvor: Nova.rs ]

19. 08. 2024. 17:19 1

Na "crno-beloj simfoniji" neće biti dva pojačanja Partizana

"Crno-bela simfonija", događaj koji je najavljen kao spektakl, zakazan je za večeras od 20 sati. Na njemu će zvanično biti predstavljen potpuno renovirani tim Partizana za sledeću sezonu.

Bilo je puno spekulacija oko novog tima, a za sada su ozvaničeni samo dolasci Vanje Marinkovića, Ifea Lundberga i Frenka Nilikine. Za ostatak rostera se čeka ponedeljak veče, ali javnost već mesecima spekuliše sa imenima koja bi trebalo u njemu da se nađu i deluje je da je sastav iskristalisan.

Crno-beli su kompletirali čitav tim pred početak priprema, a iz prošlogodišnjeg rostera je ostao samo Balša Koprivica. Pod ugovorom su i Bruno Kaboklo i Ognjen Jaramaz, ali je u njihovom slučaju samo pitanje pronalaska nove sredine i načina izlaska iz ugovora i na njih se ne račnuna za narednu sezonu.

Reprezentativac Južnog Sudana Karlik Džons, koji je briljirao na Olimpijskim igrama, neće biti predstavljen večeras u sklopu ceremonije u Domu sindikata, jer u Beograd stiže dan kasnije i prema saznanjima portala Nova.rs i mogao bi da se nađe na prvom treningu ekipe kasnije u toku dana.

Određene nedoumice ostaju u vezi sa pojačanjem na poziciji krilnog centra iako je sve dogovoreno sa bivšim NBA igračem Di Džej Vilsonom. Sa Amerikancem je potpisan preliminarni ugovor ali će potvrda doći nakon lekarskih pregleda jer postoji problem sa povredom čiji stepen treba da se utvrdi i proveri da li će igrač biti spreman za novu sezonu. On takođe neće biti prisutan na promociji u ponedeljak uveče.

Sa druge strane Partizan bi večeras trebalo da ozvaniči dolaske Marija Nakića, Isaka Bonge, Ajzee Majka, Mitra Bošnjakovića, Arijana Lakića, Dvejna Vašingtona, Sterlinga Brauna, Tajrika Džounsa i Brendona Dejvisa.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bodyguard

Zoran Živković [13.09.2024.]




Video dana

Rokenrol žurka - kolevke umesto podijuma

Anketa

Ko bi trebalo da nasledi Svetislava Pešića na mestu selektora Srbije?

Rezultati