Košarka

[ Izvor: Mediji ]

18. 06. 2023. 19:30 10

Marina Maljković: Mi nismo ekipa za velike domete

Srbija je poražena od Mađarske u trećem kolu grupne faze Evropskog prvenstva sa 81:75. Na taj način, ekipa Marine Maljković nije uspela da osvoji prvo mesto i da izbori direktan plasman u četvrtfinale, pa će morati u razigravanje, a rival u osmini finala će biti selekcija Velike Britanije. U finišu meča Srbija imala šansu da dođe makar do poraza od četiri poena razlike, koji je mogao da ih odvede u četvrtfinale, ali je Čađo promašila trojku.

- Odigrale smo očajnu utakmicu, vrlo prosto. Igrale smo bez Tine Krajišnik koja nam je od velikog značaja pod samim košem. Sada je svima jasno zašto sam rekla da ne možemo da pobedimo Mađarsku, ako budemo igrale kao protiv Slovačke - naglasio je Marina Maljković, pa nastavila:
- Mi nismo ekipa za velike domete. Ako ne igramo na vrhunskom nivou u oba smera, mi ne možemo da stignemo do pobede. Pored poraza, ostali smo i bez četvrtfinala, pa idemo u osminu finala. Tako i treba da bude. Kada ne radiš dobro, kada ne zaslužuješ, trebaš da ispadneš na bolan način.

Marina Maljković je nastavila sa izlaganjem:

- Osmina finala je naša realnost. Velika Britanija je odlična selekcija, atletski je besprekorno spremna, moraćemo da odigramo mnogo bolje nego što je to bio slučaj protiv Mađarske. Moram da se zahvalim navijačima koji nam zaista daju veliku i bezrezervnu podršku - zaključila je Marina Maljković.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 10

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Primopredaja

Zoran Živković [17.05.2024.]




Video dana

Muzikalni magarac

Anketa

Ko će osvojiti titulu u ABA ligi?

Rezultati