Društvo i ekonomija

[ Izvor: Agencije ]

18. 05. 2024. 19:21 0

Izvučeni dobitnici stanova u igri "Uzmi račun i pobedi"

U okviru nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" su izvučeni potencijalni dobitnici jednoiposobnog i dvosobnog stana u Zemunskim kapijama.

Potencijalni dobitnik dvosobnog stana u Zemunskim kapijama je Mirjana Milovanović, a dobitni račun u iznosu od 2.133 dinara platila je u Ćićevcu.

Potencijalni dobitnik jednoiposobnog stana u Zemunskim kapijama je Dragan Radenović, koji je poslao dobitni račun u iznosu od 1.502 dinara plaćen u Beogradu. Oba računa plaćena su bezgotovinski.

U izvlačenju dobitnika na RTS-u pomagala je pevačica Goca Tržan. U igri su bila 66.839.073 dodeljena koda, a učestvovao je 457.391 nalog građana koji su poslali račune preko aplikacije. Reč je o drugom izvlačenju dobitnika stanova u Beogradu u novom ciklusu nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2024".

Novi ciklus trajaće od 25. aprila do 8. juna 2024. Ukupan nagradni fond obuhvata 10 stanova u Beogradu, a u svakom od pet krugova izvlače se po dva stana.

Aplikacija je dostupna u prodavnicama Google Play, Apple i Huawei, a u igri učestvuju računi sa QR kodom koji su izdati na teritoriji Srbije u skladu sa Zakonom o fiskalizaciji, ne stariji od 1. januara 2024. godine.

Pravo učešća imaju fiskalni računi uneti do 12 časova na dan izvlačenja. Pravo učešća u nagradnoj igri imaju svi punoletni građani sa prebivalištem ili boravištem u Srbiji.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Idolatrija

Zoran Živković [21.06.2024.]




Video dana

Aplauz

Anketa

Da li će Srbija proći grupu na Evropskom prvenstvu?

Rezultati