Hronika

[ Izvor: Mediji ]

18. 05. 2024. 22:44 0

Težak udes: Povređene 4 osobe, među njima i deca (FOTO i VIDEO)

Četiri osobe, među kojima i dve maloletne, povređene su u saobraćajnoj nesreći do koje je došlo u Divostinu, kod Kragujevca.

Hitna pomoć je zbrinula i prevezla u Urgentni centar majku i njeno dvoje dece iz jednog vozila, kao i muškarca koji se nalazio u drugom automobilu.

Prema prvim informacijama, Z.P. (36) zadobila je povrede ramena i grudnog koša. Njen sin N.P. (11) zadobio je ogrebotine, dok ćerka Z.P. (9) nema vidljivih povreda, ali se žalila na bol u stomaku. Kako je rečeno u kragujevačkom Zavodu za urgentnu medicinu, niko nije životno ugrožen.

Direktan sudar dva automobila

Muškarac M.S. (36) koji je bio u drugom automobilu, zadobio je povrede glave, vrata i grudi, ali je njegovo stanje stabilno.

Nesreća se dogodila nešto posle 18 časova u selu Divostin nedaleko od Kragujevca tako što je jedno vozilo iz, za sada neutvrđenih razloga, prešlo u suprotnu traku, gde je došlo do direktnog sudara.

Oba automobila završila su u kanalu pored puta, a pored ekipa Hitne pomoći i policije, morali su da intervenišu i vatrogasci-spasioci, kako bi izvukli povređene.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Tradicija

Zoran Živković [24.07.2024.]




Video dana

Avantura zove

Anketa

Da li ste za kopanje litijuma u Srbiji?

Rezultati