Fudbal

Direktno.rs

18. 05. 2024. 19:46 0

Oštro saopštenje Voždovca: Igraju se životima dece (FOTO)

Fudbaleri Voždovca nalaze se na ivici ispadanja iz Superlige Srbije posle poraza od IMT-a u pretposlednjem kolu domaćeg šampionata. "Zmajevi" su poraženi sa 2:1, golovima Irfana Zulfića u 19. i Miloša Lukovića s penala u 51. minutu. Voždovac je poveo pogotkom Džuniora Flemingsa u 17. minutu susreta.

Beogradskom timu je pobeda u tom meču bila imperativ da bi pred poslednje kolo i okršaj sa Radnikom iz Surdulice mogli da računaju na opstanak.

Umesto toga, poraz ga ostavlja na 15. mestu u Superligi, pretposlednjem, koje vodi direktno u Prvu ligu Srbije.

Voždovac ima 35 bodova, tri manje od Železničara iz Pančeva koji je spornim penalom i golom Lazara Romanića pobedio Novi Pazar i pobegao sa mesta ispadanja.

U danu kada su se igrali svi ovi mečevi 36. kola domaćeg prvenstva Voždovac se oglasio i saopštenjem u kom navodi da njihov klub nije ovog puta pobeđen na terenu.

- Kažu da treba biti veliki i u pobedi i u porazu... Kad je poraz na terenu, sportski i pošten, treba, pokazujemo to gospodstvo već više od 10 godina u najvišem rangu srpskog fudbala. Ali šta kažu kada te poraze za nekim tamo stolom u mračnoj kafani, ti što loptu ni šutnuli nisu, ali su rešili da se igraju životima dece i poštenih ljudi. Pa još pošalju one ljude u crnom, da ti to i saopšte. Ne direktno u lice, već onako kako jedino znaju i to kod tvoje kuće, na tvom terenu - poručuju sa "krova".

- Ne bole ih suze tih poštenih igrača i ljudi, ne bole ni suze dece na tribinama koja se pitaju ko su čike kojima smeta najmlađi tim u Evropi, najjedinstveniji stadion na svetu, lepršava igra, moderan fudbal i zdrava sredina u kojoj rastu pre svega dobri ljudi, a potom i dobri fudbaleri, treneri i sportski radnici. Ne igraš njihovu igru sine i zato ne razumeš, nismo te tako učili. Doći će lepši dani kada će biti pošten ponovo biti na ceni, kada će biti dozvoljeno pobediti najveće a fudbal će biti igra u kojoj se pobeđuje na terenu u 90 minuta igre. A do tada hodaj uzdignute glave, hodaj hrabro i ponosno i sve ih gledaj u oči pravo jer oni tebe ne smeju - dodali su iz Voždovca u svom saopštenju.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Tradicija

Zoran Živković [24.07.2024.]




Video dana

Avantura zove

Anketa

Da li ste za kopanje litijuma u Srbiji?

Rezultati