Fudbal

Direktno.rs

21. 10. 2024. 22:00 10

Vučić opet o Partizanu: Dali smo im pare pre 3 dana

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostovao je na RTS-u, gde je pričao o mnogim aktuelnim temama, a u jednom momentu se prebacio i na sportski teren.

On je prokomentarisao najaktuelniju situaciju u Partizanu, gde je na čelo kluba došao Rasim Ljajić, kome će prvi saradnici biti Predrag Mijatović i Danko Lazović.

Vučić im je poželeo sreću i otkrio da je pre tri dana država dala novac Partizanu da može da reguliše evropsku licencu. Takođe je otkrio da je plaćeno i po milion i po evra večitima u košarci.

- Partizanu smo dali pare pre tri dana da opet ide u Evropu. Ljaljiću i Mijatoviću i Lazoviću i svima njima želim sreću. Košarkaškim klubovima i Zvezdi i Partizanu dali smo po milion i po evra pre neki dan. Nikome u Evropi ne daje država toliko. Mi kao država dajemo ogroman novac jer je to fantastična promocija Beograda i navjači Partizana i Zvezde prave fantastičnu atmosferu. Nadam se manje para za fudbal u budućnosti, a oni će tražiti više. Rekao sam istinu koja se nikome ne dopada. Možemo da budemo zadovoljni jedino košarkaškom reprezentascijom Srbije, imamo dobru Zvezdu i Partizan u košarci. Monako Zvezda sutra, prognoza 2:2 - rekao je Vučić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 10

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Repriza

Zoran Živković [21.10.2024.]




Video dana

Volim zvuk motora

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati