Košarka

Direktno.rs [ Izvor: Mediji ]

21. 10. 2024. 21:40 2

Zvezda slavila u paklu Morače

Košarkaši Crvene zvezde savladali su Budućnost u derbiji petog kola ABA lige rezultatom 73:75.

Meč je obeležila povreda kolena Zvezdunog centra Džoela Bolomboja, ali i dugi prekidi zbog uvredljivih skandiranja od strane domaćih navijača. Ovo je prvi poraz Podgoričana od početka sezone u AdmiralBet ABA ligi, a Zvezda sada ima skor 3-2.

Zvezda je imala poteškoće u prvom poluvremenu, ali je proradio napad u drugom delu igre i crveno-beli su uspeli da upišu pobedu.

Zvezdu je do pobede predvodio Nemanja Nedović sa 24 poena (6/8 za tri poena) uz tri skoka i isto toliko asistencija, pratio ga je Kodi Miler-Mekintajer sa 13 poena uz po sedam skokova i asistencija.

Treći sa najboljim učinkom bio je Džoel Bolomboj, koji je završio meč ranije zbog povrede, upisao je osam poena uz četiri skoka i jednu asistenciju.

Kod Budućnosti se istakao Mekinli Rajt sa 20 poena, tri skoka i sedam asistencija. Pratio ga je Flečer Megi sa 12 poena.

Najbliži dvocifrenom učinku je bio Alen Omić sa devet poena, šest skokova i dve asistencije, dok je Kenan Kamenjaš upisao šest poena uz 11 skokova.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Repriza

Zoran Živković [21.10.2024.]




Video dana

Volim zvuk motora

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati