Savremena žena

Direktno.rs

21. 10. 2024. 22:00 0

Adrijana Lima smršala 20 kg, pa pokazala telo od milion dolara! Svi gledaju u njene ruke (FOTO)

Brazilska manekenka i svetska zvezda Adrijana Lima pozirala je za naslovnu stranu novembarskog broja španskog "Vogue", 14 godina nakon što je prvi put krasila naslovnicu ovog magazina.

Vest o tome objavljena je dva dana nakon što je učestvovala na reviji Viktorijas sikret u Njujorku, posle šestogodišnje pauze.

Adrijana Lima poručuje za špansko izdanje Vogue da zna kuda želi da ide i gde želi da bude. Da je najvažnije osećati se samouvereno, ali da se taj osećaj menja svakoga dana. Modna zvezda pozirala je u Dior crnoj haljini, a osim njene vitke linije do izražaja su došle i njene mišićave ruke, bicepsi i tricepsi.

Imala 20 kg viška

Lima je uspela da ostvari dva cilja: izgubi 20 kilograma viška i dobije mišiće što se može postići jedino veoma pažljivo korigovanom ishranom i treniranjem koje je strogo usklađeno sa jelovnikom.

Išlo joj je sigurno na ruku to što je godinama unazad vežbala, kombinovala je razne treninge pa i boks, koji je među njenim omiljenim sportovima pored fudbala (FIFA ju je izabrala za svog ambasadora). Uz pomoć boks je 2012. smršala i dobila željene mišiće dok se spremala za Viktorijas sikret reviju, pa je pistom prošetala samo dva meseca nakon porođaja.

Te godine je sa bivšim suprugom, košarkašem Markom Jarićem, dobila ćerku Sijenu. Bivši par je 2009. dobio prvo dete, Valentinu, a Lima je prošle godine postala mama treći put pa je njena veza sa Andreom Lemerom, francuskim filmskim producentom, krunisana rođenjem sina Sajana.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Repriza

Zoran Živković [21.10.2024.]




Video dana

Volim zvuk motora

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati