Fudbal

Direktno.rs

21. 10. 2024. 17:54 2

Partizan pokorio Novi Pazar u 92. minutu: Heroj Kovač

Fudbaleri Partizana su kao gosti slavili u Novom Pazaru rezultatom 3:4 u okviru 12. kola Superilige Srbije.

Uvodne minute meča obeležila je serija topovskih udara u bluizini terena, zbog čega je meč bio nakratko prekinut.

Nije se dugo čekalo ni na prvi pogodak u ovom meču. Igrao se 16. minut utakmice, Mesarović je kroz sredinu ''pocepao'' odbranu Partizana, Ilić nije uspeo da preseče to dodavanje i Uroš Đuranović koristi ukazanu priliku za vođstvo Novog Pazara - 1:0!

Samo pet minuta kasnije, golman i kapiten Partizana Aleksandar Jovanović je još jednom savladan. Ovoga puta je Kalulu propustio da isprati Dragana Bojata koji je na desnoj strani dobio previše prostora, a nekadašnji omladinac Partizana to na najbolji način koristi i preciznim udarcem pogađa za 2:0.

Tek tada su crno-beli počeli da dolaze do svoje igre, preuzeli su inicijativu, i već do kraja poluvremena anulirali prednost domaćina.

Najpre je u 38. minutu Zubairu uspeo da iskosa sa desne strane savlada golmana Stefana Popovića, koji je prethodno uspevao da zaustavi udarce Đorđa Jovanovića i Natha, ali se lopta odbila do Zubairua koji pronalazi put do mreže - 2:1.

Tri minuta kasnije već je bilo 2:2 na semaforu, kada je Kalulu sa leve strane ubacio loptu u sredinu, gde je Natho pronašao Kovača, a vezista crno-belih efektno smestio loptu u Popovićevu mrežu.

U poluvremenu je trener Partizana Savo Milošević ostavio u svlačionici štopera Mujakića i na teren poslao Ar ijagu, ali to mu se baš i nije isplatilo.

Pazarci su imali više od igre u drugom poluvremenu, videlo se da žele i treći gol, ali su do toga najpre gosti uspeli da dođu.

Ponovo je Zubairu bio strelac za Partizan, ovoga piuta u 75. minutu, posle još jedne odličlne asistencije Bibarsa Natha - 2:3.

Izgledalo je tada da Partizan grabi ka pobedi, ali Uroš Đuranović nije tako mislio. Kao kod prvog gola Pazaraca, Mesarović ga je pronašao u kaznenom prostoru, Arijaga je zakasnio, a iskusni napadač to ne prašta - 3:3!

Na ulasku u nadoknadu vremena, Arijaga je izblokirao novi pokušaj Đuranovića, a na drugoj strani Stefan Kovač postiže svoj drugi gol, vredan tri boda za ekipu Partizana - 3:4.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Repriza

Zoran Živković [21.10.2024.]




Video dana

Volim zvuk motora

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati