Fudbal

[ Izvor: Sport Klub ]

26. 09. 2024. 20:57 0

Odjeci večitog derbija: FSS pokrenuo postupke protiv Partizana i Crvene zvezde

Disciplinska i etička komisija Fudbalskog saveza Srbije pokrenula je postupke protiv Partizana i Crvene zvezde, zbog propusta na 174. večitom derbiju. Crno-beli će odgovarati po četiri, a crveno-beli na osnovu jednog osnova.

Kako je ranije pisano, Partizanu se na teret stavlja loša organizacija. Evidentiran je i upad navijača u ograđeni deo terena, zbog čega je izrečena i sudska mera.

Klub iz Humske odgovoran je zbog nasilničkog ponašanja navijača posle utakmice. Slomljeno je staklo na prozoru svlačionice, kasnije i povređen šef struke Aleksandar Stanojević.

Upotreba pirotehnike kulminirala je gađanjem aktera bakljama, petardama i topivskim udarima.

Zbog svega navedenog, Partizanu preti značajnija sankcija.

Biće kažnjena i Crvena zvezda i to zbog upotrebe pirotehnike na tribinama. Šampion ima i olakšavajućih okolnosti, nedozvoljena sredstva korišćena su isključivo na tribini, kako stoji u izveštajima, bez ubacivanja na atletsku stazu ili teren i uticaja na igru i učesnike utakmice.

Na ostalim superligaškim mečevima nije bilo većih propusta. OFK Beograd će morati da plati 50.000 dinara, zbog većih broja javnih opomena.

Prvoligaški produženi fudbalski vikend protekao je mirno. Naredno kolo propustiće Nikola Janković iz Voždovca i Stefan Stefanović, prvotimac Slovena. Zbog šest žutih kartona, kasa Mladosti GAT biće olakšana za 35.000 dinara.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Čas gastronomije

Zoran Živković [23.09.2024.]




Video dana

Priprema je pola posla

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati