Fudbal

Direktno.rs

19. 09. 2024. 15:28 3

Zvezdini klinci loše počeli u LŠ: Poraz od Benfike

Omladinci Crvene zvezde poraženi su ovog četvrtka iza juga "Marakane" od Benfike sa 1:2 (0:1) na otvaranju Lige šampiona za mlade.

Tim koji sa klupe predvodi Nenad Milijaš je tek u drugom poluvremenu imao nešto više prilika pred golom rivala što nije bilo dovoljno za trijumf. Doduše, može se pričati o drugom pogotku Benfike koji je izvesno bio neregularan.

Rano je Benfika probila bedem ispred gola Zvezde kada je Gustavo Varela matirao Drakšića posle greške Gaštarova. Tražila je Zvezda šansu protiv tehnički sjajne i brze ekipe Benfike, ali nisu crveno-beli uspevali da naprave ozbiljan problem portugalskom timu. Benfika je sa krila stvarala dosta poteškoća Đuriću i Stojkoviću, imala više pogodnih situacija, no rezultat na poluvremenu je bio minimalan.

U nastavku je Benfika brzo uvećala svoju prednost. Doduše, utisak je da je Varela bio u ofsajdu prilikom centaršuta Enrikea Santoša. Zvezda je brzo uzvratila preko Andrije Maksimovića koji je lepo ispratio šut Lazara Jovanovića i u 57. je bilo 1:2.

Odličan je na golu Zvezde bio Drakšić kada je u 77. minutu kao "panter" reagovao na dva uzastopna udarca iz neposredne blizine ostavivši svoj tim u igri.

Ali do kraja meča nije došlo do promene rezultata i bodovi odlaze u Lisabon.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Revizionista

Zoran Živković [18.09.2024.]




Video dana

Proka pronalazač

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati