Fudbal

Direktno.rs

19. 09. 2024. 22:00 7

Milojević: Znate da nemamo bekove! Radonjić je nespreman

Nakon poraza fudbalera Crvene zvezde od Benfike rezultatom 2:1, Vladan Milojević je na konferenciji za medije govorio o tome koji su problemi crveno-belih.

Dobio je pitanje da prokomentariše zašto je umesto povređenog desnog beka u igru ušao vezista Dalsio, što je doprinelo tome da gotovo ceo meč levog beka igra centralni vezni Timi Maks Elšnik.

- Za vašu informaciju, Drkušić je imao povredu na treningu i nije uspeo da se zaleči. Kao i Radonjić, odmah da kažem jer vidim da... Vi ste novinari, pa bi trebalo da znate što se tiče Radonjića da je povređen i nespreman. Trebaće njemu dosta da se pripremi da bi nam pomogao. S druge strane, da li je trebalo Dalsio, ne vidim da je odigrao spektakularno loše da bi se pričalo - rekao je Milojević i dodao:

- On je kvalitetan igrač, opet sa jedne strane ući a da nisi zagrejan. Imali smo problem, tačno je da sam kasnio... Možda i nisam kasnio, u razmišljanju sa stručnim štabom sam razmišljao šta da radimo jer je izgubljen Mimović, što nije bilo očekivano. Imali smo i problem sa Seolom. Pretumbali smo. Mi nemamo bekove, vi to znate. Rodić je povređen, devijacija nosa i povreda koju treba da zaleči. To je bilo iznuđeno, ali je Elšnik odradio pravi posao i odigrao je dobro i ne vidim da smo imali problem - počeo je Milojević.

Nakon toga objasnio je da Benfika nije pravila previše problema, već da je iskoristila dobro šanse.

- Nije Benfika pravila probleme, sem udarca sa 20-ak metara, nisu imali šansu, nismo imali problem. Vrlo lako smo dolazili do 20-30 metara, igrali su u dobrom bloku. Rešavali su takve situacije, tako da... To bi bilo to.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 7

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Revizionista

Zoran Živković [18.09.2024.]




Video dana

Proka pronalazač

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati