Fudbal

Direktno.rs

16. 08. 2024. 23:03 0

Debi iz snova: Zirkze skratio muke Junajteda!

Fudbaleri Mančester junajteda savladali su na "Old Trafordu" ekipu Fulama sa 1:0 u prvom kolu nove sezone Premijer lige Engleske.

Gosti iz Londona umalo nisu priredili neprijatno iznenađenje pulenima Erika ten Haga koji su tek u završnici meča uspeli da slome otpor "kolibara", i to zahvaljujući golu novajlije Džošue Zirkzea na debiju posle dolaska iz Bolonje.

Fulam nije gubio vreme na "Old Trafordu", pa je prvi i zapretio preko Tetea čiji je odličan udarac sa više od 20 metara udaljenosti uspeo da odbrani Onana, da bi nedugo zatim na drugoj strani udarac Kazemira završio iznad gola.

Raspoložen za igru bio je kapiten "crvenih đavola" Bruno Fernandeš koji je imao dva udarca kada je Leno bio primoran da reaguje, pa se na odmor otišlo bez promene rezultata.

Početak drugog dela igre pripao je Junajtedu, odličnu priliku propustio je Maunt kada je unutar kaznenog udarca šutirao u Lena, nedugo zatim probao je Maino, ali Fulam je nastavku uspeo da primiri pokušaje Junajteda.

Sve do 87. minuta kada se potez Erika ten Haga da u igru uvede Džošuu Zirkzea pokazao kao ključan.

Doskorašnji fudbaler Bolonje odlično je reagovao posle centaršuta Garnača i iz prvog dodira postigao debitantski gol na svom prvom nastupu za Mančester junajted.

U poslednjim trenucima meča, domaćin je mogao i do ubedljivijeg trijumfa da se Garnačo nije propisno obrukao svojim promašajem.

Reprezentativac Srbije Saša Lukić ostavio je prilično dobar utisak tokom najvećeg dela meča, ali do izlaska iz igre u nadonadi vremena nije uspeo da pomogne svojoj ekipi da izbegne poraz.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bodyguard

Zoran Živković [13.09.2024.]




Video dana

Rokenrol žurka - kolevke umesto podijuma

Anketa

Ko bi trebalo da nasledi Svetislava Pešića na mestu selektora Srbije?

Rezultati