Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

05. 07. 2024. 14:05 0

Zvezda lako sa Sočijem, upisao se „Mali Lane“

Crvena zvezda je pobedom startovala na Letnjem kupu u Sankt Peterburgu, savladala je ruskog drugoligaša Soči sa 2:0.

Šerif Endiaj je posle odlične asistencije Dalsija u 38. minutu izbegao ofsajd zamku, zaobišao golmana i pogodio mrežu. Novajlija Lazar Jovanović u finišu poluvremena povećao je na 2:0 i potom se samo postavljalo pitanje sa koliko razlike će biti upisana pobeda.

Bila je to adekvatna provera za ovu fazu priprema, dok je kondicioni rad i dalje u prvom planu. Spajić i Stojić su još na odmoru, Ivanić je dobio slobodno zbog rođenja deteta, a Milojević za ovaj meč nije koristio Glazera i Olajinku.

Hvang je tek počeo pripreme, očekuje se kao starter u ponedeljak protiv Zenita. Endiaj je imao nekoliko treninga više, pa je poveo napad i nastavio da igra dobro pod komandom Milojevića.

Zapažen je bio „Мali Lane“, sin nekadašnjeg reprezentativca Srbije Milana Jovanovića imao je pre gola odličan dribling i šut, uz odbranu golmana. Kod pogotka je ubacio loptu u parznu mrežu, a prethodio je udarac Šljivića.

Priliku u drugom delu na levom boku dobio je Anan, dok su Seol i Puma još nespremni za utakmice posle povreda ramena.

U poslednjih dvadesetak minuta priliku su dobili Hvang, štoperi Đurić i Milosavljević, špic Sremčević, Maksimović, Radojević…

Maksimović je u poslednjim trenucima meča propustio priliku da popne prednost na 3:0.

Na turniru u Rusiji, Crvena zvezda će 8. jula igrati protiv Zenita i četiri dana kasnije sa argentinskim Taljeresom.

Crvena zvezda – Soči (2:0)

Strelci: 1:0 – Endiaj u 38, 2:0 Jovanović u 44. minutu. Stadion: Krestovski u Sankt Peterburgu. Sudija: Ivan Abrosimov (Rusija).

CRVENA ZVEZDA: Guteša – Mimović, Leković (od 70. Milosavljević), Điga (od 46. Anan), Rodić (od 70. Đurić) – Dalsio (od 70. Hvang), Ilić (od 57. Kanga) – Jovanović (od 70. Radojević), Katai (od 46. Knežević), Šljivić (od 70. Maksimović), Endiaj (od 70.

SOČI: Degtev, Makarčuk, Magal, Suslov, Alveš, Naćo, Levin, Kravcov, Kramarić, Safronov, Guarirapa. Igrali su još: Litvinov, Fedorov, Burmistrov, Ušatov, Kozemjakin, Kežev, Zaika, Martovoj, Kuskov, Bart, Šajahmetov, Makaru, Lazarov.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Sličnosti i razlike

Zoran Živković [05.07.2024.]




Video dana

Triput seci, jednom meri

Anketa

Ko je najviše razočarao na Evropskom prvenstvu?

Rezultati